Съвременен сериал за Шерлок Холмс стартира по Fox Crime

Шерлок – сезон 1, премиера за Fox Life
от 2 април, –всеки понеделник от 21:50 ч.

Гледай видео анонс онлайн

Стане ли дума за залавяне на убийци, няма такова нещо като задънена улица…

Шерлок Холмс винаги е бил модерен човек – остарява не той, а светът. Сега се завръща такъв, какъвто би трябвало да бъде: блестящ, съвременен, труден и опасен, след като актьорът Бенедикт Къмбърбач го показва в нова, съвременна светлина. Шерлок познава дизайнер на софтуер по вратовръзката, пилот на самолет по палеца. Той има уникален аналитичен мозък, без аналог в целия свят, който се спасява от скуката като разкрива престъпления. Когато случайна среща въвежда войника Джон Уотсън в живота на Шерлок, става ясно, че двамата мъже са съвършено различни, но интелектът на Шерлок, съчетан с прагматизма на Уотсън скоро изковават неразрушим съюз.

В продължение на три вълнуващи, страшни, изпълнени до краен предел с екшън и същевременно много забавни телевизионни филма, Шерлок и Джон се движат през лабиринт от кодирани улики и смъртоносни убийци, за да се доберат до истината. Това е Шерлок от ново поколение – с блестящ сценарий и незабравимо изпълнение на двамата главни актьори.

ПРОДЪЛЖИТЕЛНОСТ: 90 мин
ЖАНР: Детективски
ИНФОРМАЦИЯ ЗА ИЗЛЪЧВАНЕТО: Пон от 21:50 & Нед от 22:50
СПЕЦИАЛНА ИНФОРМАЦИЯ: Хит в прайм-тайма, достигащ висините с 8.7 милиона зрители
Шерлок достига до вас благодарение на две от най-креативните имена в телевизията – Марк Гатис (Лигата на джентълмените) и Стивън Мофат – човекът, натоварен да поеме щафетата от Ръсел Дейвид като водещ сценарист и изпълнителен продуцент на хитовата фрама по BBC One „Доктор Ху”.

Бенедикт Къмбърбач (Small Island, Hawking, The Last Enemy) в ролята на Шерлок Холмс
Мартин Фриймън (The Office, Hitchhiker’s Guide to the Galaxy, Nativity) като Доктор Джон Уотсън

 
По темата: