Създават спиращи дъха бели стаи в ново ТВ шоу!

Акценти от програмата на Fine Living за септември 2013 г.

Премиера: Предизвикателството на бялата стая – 1 сезон
White Room Challenge (S1)
От 2 септември, всеки ден, 11:15, 21:10 и 1:00, и двойни епизоди, всеки понеделник, 22:55

С водещ Дейвид Бромстад, енергичен и креативен артист, интериорен дизайнер и телевизионен водещ и панел за оценяване, воден от отличения с награди градинар и ландшафтен дизайнер Джейми Дури, „Предизвикателството на бялата стая“ многообещаващи и утвърдени артисти в битка за създаването на уникални, екстравагантни и спиращи дъха бели стаи, които никога не сте виждали!

С награда от 10 000 долара, темпото е бързо и преизпълнено с оригинални творчески концепции, когато изчистените стаи се превръщат в цветни шедьоври в рамките на само петнадесет часа.

Специално предаване: Аквариуми за пример
Ultimate Aquariums – Special
6 септември, петък, 22:00

„Аквариуми за пример“ показва смайващите, пищни аквариуми, които красят домовете на богатите и известните.

В това едночасово специално предаване зрителите ще видят всеки етап от процеса – от концепцията до дизайна и инсталацията на тези водни разточителни великолепия.

Ще станем свидетели на търсенето на рядка рибка за луксозния аквариум на барабаниста на група Blink182 Травис Баркър.

Премиера: Привлекателни басейни
– 1 сезон
Cool Pools (S1) – New Programme
От 7 септември, всяка събота, 22:55

Време е за потопяващо удоволствие – „Привлекателни басейни“ се гмурка дълбоко в незабравими жилищни басейни из Америка.

От римска баня в Тексас до модерен дизайн в Мексико, воден парк в задния двор в Ню Джърси, басейн с кино зала и дори басейн, който става двоен като дансинг, поредицата всичко това и много повече!

Премиера: Особени жилища – 1 и 2 сезон
Extreme Homes (S1&2) – New Programme
От 9 септември, всеки ден, 13:50 и 18:05

„Особени жилища“ разглежда сградите, които изпробват границите на експерименталния дизайн. От къща-гъба в Ню Йорк, която сякаш е излязла от научно-фантастичен филм до къща на дърво, която прилича на очна ябълка, мексиканска къща, вдъхновена от птиче гнездо и английско имение, в което рок звезди и крале са купонясвали в продължение на 400 години, поредицата е забележителна колекция от впечатляващи, уникални структури.

Премиера: Дворът ми се превръща в „Дисни“
My Yard Goes Disney (S2) – New Season
От 16 септември, всеки ден, 10:00, 16:25 и 20:20

Всеки епизод на „Дворът ми се превръща в „Дисни“ среща зрителите с щастлив собственик на къща, който получава уникален шанс за магическо преобразяване на дома, вдъхновено от световно известните паркове на Дисни.

Сезонът започва със снежен плаж в нетипичната локация – Флорида, когато дворът на Томпсън е превърнат в приказна Снежна страна на чудесата!

По-късно предаването създава село на Снежанка, подводен увеселителен парк и игрище, вдъхновено от „Игра на играчките“ на холивудското студио на „Уолт Дисни“.

 
По темата: ,