„Сблъсък“ пада от екран, Любо Къртицата и Константинов трагични?

Най-трагичен бил „отраканият“ Любомир Жечев, който се оказал пълно дърво

Легендарното шоу „Сблъсък“ скоро ще бъде свалено от ефира на ТВ7. То ще има живот само още няколко седмици и с края на сезона ще бъде и неговият абсолютен край, съобщава „Всеки ден“, а техните „клюкини от кухнята на ТВ7“ рядко грешат.

Новите водещи на предаването – оперният певец Юлиан Константинов и бившето гадже на Рут Колева Любомир Жечев – Къртицата се провалиха абсолютно като водещи и не са успели да задържат иначе високия зрителски интерес към предаването. Заради това и от телевизията са взели решение да го премахнат от ефира след края на договора на „Сблъсък“, който приключва в края на сезона.

Като особена издънка се изявил Любо, който бил като посадено дърво на ринга.

„Изключително скучен човек, въобще не умее да забавлява и да нахъсва участниците един срещу друг, той може и да не види ефир дори преди края на живота на предаването“, разкриха от екипа на „Сблъсък“.

Самият Любо бил особено разочарован от новината, че предаването ще бъде свалено от ефир, защото това му било основно професионално занимание. Той вече се бил взел за звезда и дори спрял да има взимане-даване с Рут Колева, защото певицата само му губела времето и му сваляла реномето, което си мислел, че притежава.

Инфо: VsekiDen.com

 
По темата: ,