„Сделка или не“ променя правилата и нотариуса

Седмият сезон на „Сделка или не” се завръща с песен… и нови изненади

Нов нотариус, нови правила и обновено студио бележат новия 7-ми сезон на шоуто

Нов седми сезон, нов нотариус, нови правила, нови играчи и „стари” 100 хиляди лева – в този обновен вид ще се завърне „Сделка или не” от понеделник /10 септември/ в ефира на Нова ТВ.

След лятната пауза предаването е подготвило не една или две изненади за зрителите. Те ще започнат още от първия епизод в понеделник, когато с песен в студиото ще влязат част от “звездите” от предишния сезон – вдъхновени именно от шоуто, те ще изпеят специална песен със заглавие „Продължаваме”. Първите участници водещият Румен Луканов ще посрещне в обновено студио и с нови правила – кандидатите за 100-те хиляди вече ще имат седем пъти  възможност за избор дали да приемат оферта, или да останат с избора си до края на играта. Седмият сезон ще предложи и едно ново лице – това на нотариуса, който ще продължи да следи отварянето на кутиите.

В своя характерен стил, Румен Луканов отново ще разговаря с участниците за човешките добродетели и пороци и ще търси отговор на въпроса какъв човек трябва да бъдеш, за да спечелиш 100 хиляди лева. Дали съдбата обича смелите, дали не е по-добре да заложиш на сигурното и да приемеш оферта, без да показваш алчност? Отговори на тези въпроси зрителите ще намират още от отварянето на първата кутия до финала на предаването.

Нови лица, нови съдби, много емоции, напрежение, радост и разочарование очакват участниците и зрителите на „Сделка или не” – от 10 септември, всеки делничен ден от 18.00 ч. по Нова ТВ