„Сделка или не“ се завръща – окупира бърлогата на „Биг Брадър“!

Започва новият сезон на „Сделка или не”

Бъдещите участници отново ще се борят за 100 000 лева

На 6 септември, понеделник, започва новият сезон на „Сделка или не”. Телевизионна игра се завръща в ефира на „Нова телевизия” с нов начален час – 17:30. Това ще бъде петият сезон на шоуто с водещ Румен Луканов.

В предишните четири сезона „Сделка или не” се утвърди като едно от най-гледаните и любими на зрителите в България, като в своя часови пояс имаше най-голям пазарен дял сред всички телевизии в страната.

Една от основните причини за успеха е в това, че зрителите успяха да припознаят себе си във всеки един от участниците в играта – обикновени хора от всички краищата на страната. Изключително демократичният характер на състезанието се допълва от елемента на хумор и забавление.

През новия сезон всеки участник отново ще може да играе срещу Банкера за сумата от 100 000 лева. Във всяка от 22-те кутии се крият суми от 0.10 лв до 100 000 лева. В някои кутии могат да бъдат скрити и любопитни предметни награди като картичка от НАТО, часовника на Банкера, влогова книжка от 1973 г…

Както обикновено, образът на банкера като част от формата на шоуто отново ще бъде поставен в сянка, обгърнат в тайна и мистерия. Като негов асистент се връща Жаси. Законността и правилата на играта ще следи нотариус Даниела Иванова, която ще промени лежерния си имидж със строг, но елегантен стил.

Предаването ще се снима в снимачния павилион на „Биг Брадър” в Нови хан.

Любопитни факти:

– За четири сезона в „Сделка или не” са раздадени над 4 милиона лева.

Най-голямата спечелена сума е 100 000 лева, а най-малката – 0.10 лв.

– В предаването са играли над 1000 участника от всички краища на България.

Двама участника се ожениха, след като се запознаха в студиото на „Сделка или не”, и се влюбиха. Румен Луканов стана кум на младото семейство. Днес те имат детенце на 3 годинки.

– Един участник имаше способността да разпознава сумите в кутиите на участниците и по-специално на този, който играеше през съответната вечер. Но когато го избраха него, той сключи сделка за 6000 лева, защото беше убеден, че в неговата кутия има по-малко. Но в кутията му се оказаха 100 000 лева…

– Едно момиче бе сънувало, че ще спечели от „Сделка или не” 66 052 лв. На финала на играта остана с две кутии – 5 000 и 100 000 лева. Сключи сделка с Банкера за сумата от съня си, а в нейната кутия имаше 100 000 лв.

– Една жена на финала на предаването остана с две кутии – в едната имаше 100 000 лева, в другата – 5000 лева. В този момент тя разказваше, че нищо не е печелила в живота си, освен 5 лева от държавната лотария. Но си искаше да си играе с кутията си докрай и така и стана – там бяха 100 000 лева…

– На Гьоргьовден водещият Румен Луканов влезе в студиото с кон.

 
По темата: