„Сделки, колела и успехи“ от Discovery Channel – тънкости при търговия с коли

Discovery Channel поглежда зад кулисите на търговете за коли с новата поредица „Сделки, колела и успехи“

Предаването стартира на 2-ри април, събота, от 22:00 ч.

От 2-ри април зрителите на Discovery Channel ще се потопят в бързо променящия се свят на най-хитрите и изобретателни търговци на коли във Великобритания в новото предаване „Сделки, колела и успехи“. В съвремие, доминирано от пазаруването в интернет, група мъже и жени, търговци на коли втора ръка, ще заложат на традиционния метод – покупката и продажбата „лице в лице“. Предаването ще надникне в най-емблематичните сделки на Великобритания само за да увери зрителите, че този привидно познат на всички ни свят всъщност е изпълнен с изненади.

Поредицата включва шест 30-минутни епизода, разказващи шест интересни истории. Героите в тях са много разнообразни – от изпечени Порше експерти до груби участници в местни търгове за коли. Техните методи за постигане на успех обаче са еднакви: купуват автомобили на ниска цена, продават ги на висока и винаги твърдят, че не предлагат нищо друго освен най-доброто. Те се изправят срещу своите съперници, но никога не могат да бъдат сигурни какво е качеството на закупеното, докато не се опитат да го подкарат.

Героите ще се сблъскат с вълнуващи предизвикателства, които ще приповдигнат настроението на зрителите, карайки ги да се смеят и да възкликват при всеки неочакван обрат. Търговците ще използват всевъзможни методи, за да надхитрят опонентите си и да си тръгнат с възможно най-голяма печалба. Дали разумът им ще надделее и дали ще успеят да оцелеят сред жестоката конкуренция по пътя към мечтите си? Кой ще бъде обявен за крал или кралица на дилърите? „Сделки, колела и успехи“ ще отговори на всички тези въпроси всяка неделя от 22:00 ч. по Discovery Channel.