Седем години Radio NOVA, един Roger Sanchez в Yalta Club!

Радио NOVA става на 7! Roger Sanchez – на пулта в Yalta Club по случай рождения ден

Тази година радио NOVA – радиото, което пуска house, lounge, chill out и nu-disco музика и излъчва селекция от предавания от електронната сцена, навършва 7 години! По случай рождения ден на медията на 15 юли в Yalta Club идва един от най-обичаните в България диджеи – Roger Sanchez!

Купонът за седмия рожден ден на радио NOVA ще бъде и последният за сезона за клуба, преди партитата да се преместят на морето в очакване на старта на новия Solar 2011.

Roger Sanchez e един от най-известните световни DJ-и, особено популярен и сред българската публика, която може да слуша предаването му Release Yourself само на честотата на радио NOVA – 101. 7FM, всеки петък от 18:00, с повторение в събота от 17:00. Ремиксирал е звезди като Michael Jackson, Diana Ross, Simply Red, Depeche Mode, Kylie Minogue и The Police. Издава номер едно хит – Another Chance през 2001г., а през 2002г. създава музикалната си къща Stealth Records. През 2004г. печели награда Грами за ремикса си на Hella Good на No Doubt.

Десетгодишното предаване на Roger Sanchez Release Yourself, което в България се излъчва от 2004 г. единствено по радио NOVA, има аудитория от 1 200 000 души в повече от 20 страни. То му печели награда за най-добър podcast на International Dance Music Awards, а самият Sanchez става House DJ на годината за 2007 в Ибиса.

На 15 юли феновете на Roger Sanchez ще могат да го чуят и видят на живо Yalta Club, а слушателите на рожденика – радио NOVA ще са сред привилегированите да посетят партито със специални пропуски, които медията ще раздава в седмиците преди датата.

Just Listen 🙂

Виж секцията на Радио NOVA в Slusham.com – слушай на живо и гласувай за радиото!