Седем часа разлика – последен, неизлъчен от bTV епизод

Какъв е финалът на „Седем часа разлика“?

Таня Стоева заживява с Милото

Истински изненади за зрителите са били подготвени за последния епизод на „Седем часа разлика“. За нещастие атрактивният финал така и не беше излъчен по Би Ти Ви заради скандал между продуцента Магърдич Халваджиян и шефовете на телевизията.

В последния епизод децата на корумпираната съдийка Таня Стоева и мафиота Михаил Михайлов – Милото наследяват тяхното място в подземния бизнес и стават новите злодеи, по-жестоки дори от родителите си. Това съобщава вестник „Всеки ден“ от източници от екипа на хитовия сериал.

В последния, така и неизлъчен епизод зрителите e трябвало да видят как любовта между Таня и Милото се възражда повече като утеха от всички удари на съдбата, отколкото като някакво истинско чувство. Коравата съдийка остава силно влюбена в прокурор Иванов, изпълняван от Симеон Лютаков. „Между Таня и Иван завинаги ще остане невъзможната мечта за щастие. Това е естественият развой на отношенията между жена като нея и мъж като Иван. Традиционното „и заживели щастливо заедно до края на дните им“ няма как да им се случи. Те са едни възрастни Ромео и Жулиета, които винаги ревниво ще пазят в сърцата си искрата от любовта“, коментира още преди време писателката и сценаристка на поредицата Милена Фучеджиева.

В последните минути на сериала Ваня Цветкова и Калин Сърменов живеят скрити от очите на техните врагове в китна вила в Италия. Там обаче научават ужасна новина – децата им Мая и Роки са новите лидери в тъмния подземен бизнес. Те са станали дори по-безскрупулни от родителите си. Когато научават това, Таня и Милото решават да напуснат спокойния живот и да се върнат в България. Обмислят дори да вкарат в затвора потомците си, за да ги спрат по пътя им към злото.

„Мая и Роки обаче са жертви на системата чрез родителите си, те са трагичните фигури и надеждата, че нещо може да се промени. С това, че няма сезон 4, нямахме възможност да покажем метаморфозите, често болезнени, през които минават тези млади българи“, коментира Фучеджиева.

Ваня Цветкова заживяла с Боряна Братоева

Ваня Цветкова дотолкова се вживяла в ролята си на съдия Таня Стоева, че накарала прохождащата актриса Боряна Братоева, която играе ролята на дъщеря й Мая, да заживее с нея, научи „Всеки ден“. Целта било двете да придобият наистина навиците, които имат дъщеря и майка, да си говорят като семейство, да правят всичко заедно. Боряна била толкова впечатлена от Ваня, че и до ден днешен говори за нея като за втора майка. Тя дори останала да живее в апартамента й, след като сериалът спря. „Боряна иска да научи всичко възможно от Ваня, двете дори планират да заминат заедно в Америка и там да намерят актьорска работа заедно“, коментират техни познати.

Инфо: VsekiDen.com