Седем Часа Разлика – Сезон 3 – войната започва! /видео/

 „Седем часа разлика” се завръща в ефир на 23 септември

Трети сезон на „Седем часа разлика” ще се завърти по bTV от 23 септември, неделя, от 20:00 часа. Зрителите ще разберат как Таня Стоева ще излезе от ареста, след като беше арестувана от Иванов за убийството на Карлов. Междувременно, Мая е бясна на Милото, че е отпратил баща й от България и вдига скандал на майка си за това. Таня Стоева е твърдо решена да отмъсти на Коцев. Заплахите по телефона обаче са двустранни.

В Ню Йорк Распутин признава на Нина Роси защо държи толкова на „Избата”. Тя вижда златна възможност в това и споделя идеята си с Алеся. Рускинята първоначално е против, но в последствие се съгласява. Цвета е изключително притеснена от изчезването на Боян. Тя решава да попита направо Распутин знае ли къде е бащата на детето й.

Светлана Стефанакова научава, че Таня е обвинена в убийството на баща й. Журналистката решава да се изправи отново директно срещу съдийката, но истината, която научава я ужасява.

Дали Мая е разпознала нападателя си, ще успее ли планът на Нина Роси, ще се превърнат ли Милото и Таня във врагове, ще стане ясно в новия сезон на „Седем часа разлика”, от 23 септември, неделя само по bTV.

Гледай видео анонс 1:

Гледай видео анонс 2: