Седмица за романтични натури по GTV

ФИЛМОВА СЕДМИЦА
Дата на излъчване: от 13-и до 19-и октомври

Филмовата седмица по GTV от 13-ти до 19-ти октомври ще предложи по нещо за всяка романтична натура.

В понеделник зрителите на GTV ще видят, че „Любовта сериозно вреди на здравето”, когато двама влюбени посрещат заедно събития, които променят цялата световна история. Във филма участва холивудската звезда Пенелопе Круз.

Във вторник животът на една майка и домакиня се преобръща, след като съпругът й я напуска в „Отворен дом”. Тя дава обет да промени коренно живота си.

В сряда в „Чарли и аз” едно 12-годишно момиче ще бъде принудено да взима тежки решения, касаещи нея и близките й… и да се научи да живее с последствията от всеки свой избор.

В четвъртък в „Младоженецът-беглец” ще се развихри истинска война между половете, след като се събират мъж, който иска всичко друго, но не и сериозна връзка, и жена, която целенасочено търси брак.

Мини Драйвър ще бъде звездата в петъчната вечер, когато ще се бори за поредната корона от конкурс за красота. Но в един момент ще осъзнае, че семейството е по-важно!

В събота в „Запознай се с мама” трите деца на разведен мъж ще се опитат да му намерят перфектната партньорка в живота. Скоро обаче те ще стигнат до извода, че перфектната партньорка за баща им е именно тяхната майка…

В неделя Рене Зелуегър и Юън Макгрегър ще направят всичко възможно да се надхитрят един друг и борбата им ще е настина ожесточена. Тя ще трябва да доказва, че може да бъде щастлива и без мъж, а той – че една жена може да бъде щастлива само ако има мъж до себе си в романтичната комедия „Долу любовта”.