Сега и завинаги от bTV и онлайн – с. 2 еп. 35, 36, 37, 38, 39 от 18, 19, 22, 23, 24.01.2018

Керем и Иджлял издигат истинска стена между Нур и Иит в „Сега и завинаги”. Тя го мами с бременност, той – с истината за себе си. Това може да рискува живота на влюбените!

Айтюл препира племенника си да си дойде заради Мерт в имението. Той е съгласен, но отива да види Нур. За негова зла участ тя открито го отхвърля, за да бъде с Керем. Елмас принуждава Джахит да я заведе да вечеря със семейството. Братята на Назан пристигат и разбират за бъдещото бебе. Джахит отказва да им даде пари, за да го оставят на мира и те са готови да го съдят. Медиите говорят за връзката на Нур с Керем. Иит отива да вдигне скандал, чул коментара на братовчедка й.

Джахит отпраща майката и бащата на Елмас в пристройката. Любовницата му открадва бижутата на бившата му. Нур гони скандалджията Иит, който отказва да я остави намира. Фърат отива да види Иджлял, която посещава гинеколога си. Иит ги намира заедно, но успяват да го заблудят отново. Иджлял получава болки и губи бебето. Успява обаче да уговори лекарите да мълчат и е готова да продължи с лъжата си.

Хазал изпраща пъзел на Нур, с която да й разкрие тайната на Керем. Джахит се опитва да вразуми брат си, Елмас – братовчедка си. Нур обаче не я слуша и продължава да съжалява Иджлял и е готова да стигне до край с фалшивата си връзка. Семейството на Елмас иска да напусне, а Джахит не иска да се жени за майката на детето си.

В следващия епизод на „Сега и завинаги” Иджлял казва истината поне на майка си. Нур се съгласява да замине с Керем, а той в последния момент вижда пъзела и се досеща за интригата на Хазал. Тя не се предава и търси Иит, за да му разкрие всички тайни на шефа си. Той обаче я намира пребита и в безпомощно състояние. Иит и Керем се срещат в болницата. Съперниците се скарват за пореден път. Нур вижда Керем на среща с Иджлял и след като прекъсва разговора им, той успява да намери благовидно обяснение. Медиите превръщат истинската любима на Иит в отрицателна героиня. Хората си шушукат, че е разбивачка на семейства. Адвокатът на Назан съобщава на Джахит, че е свободен, а клиентката му живее в кошмарни условия.

Иит се опитва да предупреди Нур за Керем. Тя разпитва новия си годеник и той изпада в дива ярост. След това обаче се съвзема и извинява думите на съперника си със сляпата страст на Хазал към него.

Джахит връща на Назан накитите, които Елмас й е откраднала. Тя го моли за пощада и да я измъкне от гетото. Казва му защо го е лъгала толкова време и той започва да я съжалява. Иит търси стар приятел на баща си, за да разобличи Керем. Оказва се, че баща му е жив и се крие от него – засрамен от злодеянията си. Иит пуска охранители да пазят Нур, но тя ги гони. Керем ги снима и праща кадрите на жълтата преса.

Иит се опитва да заведе ИЕджлял на преглед, но тя го мами отново. Айтюл споделя с племенника си, че дъщеря й иска да посещават друга клиника. Иджлял го тормози с материали от жълтата преса. Под нейно давление Мерт хвърля камъни към пристройката и смущават Елмас. Гинеколожката идва да я види и случайно попада на Иит. Казва му за аборта на Иджял в последния за седмицата епизод на „Сега и завинаги”. Разбрал лъжата Иит отива при Нур, но е късно – тя е седнала на брачната маса с Керем.

Гледай онлайн – тук, тук или тук

Инфо: Woman-onthe-top.net