Сега и завинаги от bTV/онлайн – с. 2 еп. 21, 22 от 21, 22.12.2017

Браковете и на двамата братя Козан се рушат в следващите епизоди на „Сега и завинаги” – естествено, заради жените, които искат да ги имат.

Хафизе иска да види дъщеря си, но тя й отказва. Тя случайно научава, че ще има внуче, което я води до истинска нервна криза. Иджлял я отпраща и Нур е принудена да каже цялата истина на леля си. Елмас злепоставя Джахит пред служителите му и иска публично да си направи ДНК-тест.

Керем казва на Фърат, че няма да използва снимките на Нур и се нуждае от нов модел. Иджлял изповядва коварството на братовчеда. Стига до там, че го моли за семенна течност – да я оплодят в клиника, за да заблуди Иит, че е бременна. Обектът на техния разговор ги вижда заедно, бившата му обаче пробутва нова лъжа.
Нур води леля си при Елмаз. Хафизе я проклина. Иит води Иджлял, а Елмаз не спира да я изнудва да я прибере в имението. Лекарят препоръчва психотерапевт. Това е идеален момент за злосторницата да заведе Иит на семеен консултант.

Джахит разказва на Назан за публичния срам с любовницата му. Тя опитва да го накара да плати, за да млъкне Елмаз завинаги. Той обаче е готов да се унижи с тест, за да отмъсти. Иит разказва на брат си, че е искал да се разкрие пред Иджлял, но се срамувал от нощта, прекарана с нея. Бившата му провокира Назан да признае безплодието си. Тя й разказва, че е платила за да опази брака си. Иджлял й дава съвети да плаща, за да накара съперницата си да замълчи завинаги. Двете заговорници се заплашват взаимно – всяка трябва да пази тайната на другата. Иит обещава на Нур, че няма вече да пази брака им в тайна, но Иджлял заминава навреме.

В следващия епизод на „Сега и завинаги” Фърат и любимата му заминават за Кипър. В местна клиника оплождат Иджлял, за да измами бащата на сина си. Назан е готова да плаща, а Елмас й поставя клопка. Джахит вижда, че жена му го мами отново. Айтюл се опитва да спре племенника си да съсипе живота на дъщеря й. Елмас за пореден път притиска Джахит, а Назан е готова да отмъсти на Иджлял за поставената клопка.

Иджлял се завръща от Кипър в следващия епизод на „Сега и завинаги”. Вижда как Нур и Иит се карат отново. Опитите на Елмаз да я уязвят не успяват. Казва й, че отдавна знае за брака им.

Гледай онлайн – тук, тук или тук

Инфо: Woman-onthe-top.net