Сега и завинаги по bTV / онлайн – с. 2 еп. 90, 91, 92, 93, 94 от 05, 06, 09, 10, 11.04.2018

Драма след драма тормозят Нур и близките й в следващите епизоди на „Сега й завинаги”. Нейният живот е заплашен, братовчедка й губи бебето, а Емин за пореден път остава измамен в любовта.

Фатих иска и може да докаже вината на Фикрет за инцидента, който остави Мерт в инвалидна количка. Готов е да освободи Нур, но Айтюл плаща, за да я убият в затвора. Иит и Фатих разследват заедно случая, за да помогнат на арестуваната, но пазят сътрудничеството си в тайна. Елмас отваря очи, но не може да се грижи за бебето Аслан. Физиотерапевтката казва на родителите на Мерт, че той ще проходи.

Таяр притиска Джахит да се ожени за дъщеря му. Казва му, че знае за срещите му с Назан. Предупреждава го, че няма да търпи дълго номерата му. Джохит забранява на жена си да ходи при бебето. Емин и Ямур се виждат в болницата на свиждане на Еламас.

Нощта преди процеса на Нур се случва престъпление. Наемницата на Айтюл я напада и я приемат в спешното с опасност за живота. Иит отива да даде кръв за нея. С Фатих споделят грижите за болната и търсят Фикрет, която се крие. Иит вдига скандал на Айтюл и заплашва, че ще я разкрие, ако не остави Нур намира. Тя признава престъплението пред дъщеря си.

Заради споразумението Фатих заблуждава любимата си, че бившият й мъж не е бил до нея. В следващия епизод на „Сега й завинаги” Елмас е в болницата отново, но там й съобщават, че е подписала документ, с който дава сина си на Джахит и законната му съпруга. Тя отива в имението, където Айтюл я напада. Само Иит протяга ръка на Елмас. Той й обещава да й върне бебето.

Ярен води Емин в ресторанта, в който работи сестра й. Разразява се скандал между двамата. Иит опитва да накара Иджлял да бъде разумна. Иска да обяснят на Мерт, че Нур не го е наранила нарочно. Иджлял обаче го заплашва и му казва, че ще изгуби сина си.

Елмас дава изявление пред журналисти, че Джахит се е възползвал от състоянието й и е отвлякъл сина и. Назан и мъжът й обмислят бягство от страната. Емин иска прошка от Ямур и я целува. Ярен ги вижда, но сестра й не иска да прости на предателя. Емин окончателно се отказва от старата си мечта.

В „Сега и завинаги” тлее нова драма. Елмас научава, че Иит ще се види с брат си и е по петите му.Бизнесменът предупреждава Джахит, че за пореден път Назан го лъже. Той пък се страхува да не изгуби синчето си.

Гледай онлайн – тук, тук или тук

Инфо: Woman-onthe-top.net