„Секс до дупка“ – bTV Comedy те съблазнява всяка вечер!

„Секс до дупка” в ефира на bTV comedy
Аферите на Дейвид Духовни ще интригуват зрителите всеки делник от 23:00 часа

От 17 февруари зрителите на bTV comedy ще имат удоволствието да видят обратната страна на целомъдрения агент Мълдър, когото търпеливо очаквахме да целуне Скъли в продължание на цялата поредица „Досиетата Х”.

В „Секс до дупка” Дейвид Духовни е разглезеният и разюздан писател Ханк Муди. Той се е преселил от Ню Йорк в Лос Анджелис, за да избяга от пълния провал на последната си книга „Господ мрази всички ни”. Творецът прави опити отново да е звезда на писателския небосклон и да бъде заедно с това примерен родител за чудо и приказ. Малко е объркан, защо чувствата към бившето му гадже Карън (майка на дъщеря му Бека и сега сгодена за друг) не са изтлели напълно.

Да, Ханк е в творческа и житейска криза и намира интересен начин да плува по течението – отдава се всецяло на всичките си пороци –  алкохол, наркотици и жени (понякога не съвсем пълнолетни…). От всичко – по много.

Карън (Наташа МакЕлоун) е жената, чиято загуба Ханк все още не може да преглътне. Горчиво-нежните им и враждебно-приятелски отношения оставят съмнения, че връзката им е окончателно и безвъзвратно прекъсната…

Евън Хендлър („Сексът и градът”, „Студио 60”) е Чарли – руменичкият и уж примерен агент на Ханк, Маделин Зима е в ролята на Миа (16-годишната дъщеря на Бил), а  Маделин Мартин е Бека – дъщерята на Ханк. В ролята на Бил (мъжът, за когото ще се омъжва Карън) е Деймиън Янг (епизодична поява в „Сексът и градът: Филмът”).

Оригиналното заглавие на сериала е Californication. Думата е събирателна от наименованието на известния щат и понятието fornication – (англ.) разврат, извънбрачен секс. („Californication” е и един от най-добрите албуми на Red Hot Chili Peppers.)

На тазгодишните награди „Златен Глобус” „Секс до дупка” бе номиниран за най-добър комедиен сериал, а Дейвид Духовни получи статуетка за изпълнението си. Поредицата има 2 награди ЕМИ и 1 „Златен глобус” от 2008 г.

 
По темата: ,