Сексапилен пич притиска Теодора на участие – снимки

В сряда вечер, примата на “Диапазон рекърдс” – Теодора, спря дъха на всички гости в Club Playhouse с виртуозните си живи изпълнения и харизматично излъчване.

Блестящата ú сценична изява пред препълненото заведение бе доказателство, че само месец след окончателната раздяла на Теди с дългогодишната й половинка в живота – продуцента Ненчо Касъмов, фолк-дивата е по-бляскава и по-уверена от всякога.  

Макар красивата бургазлийка да твърди, че в реалния живот е добро момиче и по-скоро консервативна отколкото скандална, факт е, че именно песните, в които е грешна и лоша са най-исканите от нейните фенове по дискотеките.

Точно в  „Два през нощта“ Теодора разкри пред всички “своя номер” – малка черна рокля на голо, изумруден поглед и неустоим сексапил, и задоволи жадната за най-големите й хитове публика с парчета като „Гаси тока“, „Някой като мен“ и „Секс“.

Звездата не пропусна да поздрави и празнуващите рожденици в заведението с втория си дует с DJ Jerry “Лоша като тях”, съвсем естествено продължение на суперуспешния им съвместен проект „Моят номер“.

В късните часове на нощта, музикалният маратон с Теодора продължи в  The Cotton Club, който отново бе домакин на месечното “Балканско Парти” от Mak-Team. Популярните сред всички пребиваващи Балканци в столицата купони, се превърнаха в бранд и традиция, и вече пет години пълнят заведенията в Студентски град. За пореден път бяха представени най-новите тенденции в музиката от всичките страни на купонджийския полуостров, но не бяха пропуснати и добре известните сръбски и македонски „евъргрийни“.

В кулминацията на купона фолкдивата Теодора вдигна настроението на макс с някои от най-популярните сръбски хитове, а освен с уникалните си гласови качества и сексапил, Теодора изненада публиката и със завидни танцувални умения.

 
По темата: