Секси агитаторка купува гласове в „Ха ха Хааа“ – видео

Скандални рапъри осъждат търговията с гласове в секси клип

В новото парче на СтЗ Отбора партии наддават за избиратели с бира и кебапчета

Агитаторка бива обляна в кетчуп и майонеза и облизана

Гледай видеоклипа онлайн

Линк в YouTube: https://www.youtube.com/watch?v=oRWEgGmfjYs

Рап-групата СтЗ Отбора пусна клип, в който осмива купуването и продаването на гласове в България. В сюжета на парчето анонимни представители на различни партии наддават за избиратели на фона на танцуваща полугола красавица, бира и скара с кебапчета. Веднага правят впечатление абревиатурите на партийните имена. Заглавието на новата песен е „Ха ха Хааа“, а в самото начало клипът започва с надпис „Купуването и продаването на гласове е престъпление… което не се наказва в България“.

СтЗ Отбора нашумяха след скандалния анти-дрога клип „Да се ши’йш, да се пра’йш“, в който ученичка е „зарибена“ от наркодилър и смърка бял прах върху учебник по български език за осми клас. В сайтовете за видеосподеляне парчето е забранено за лица под 18-годишна възраст, но въпреки това събра хиляди коментари по повод употребата на наркотици от подрастващите.

За новия клип момчетата от групата споделят, че показаното е друга част от проблемите в българското общество, която е пряко свързана с тяхната кампания против наркотиците. „Корумпирани политици и общество, в което хората си продават гласа, не могат да се грижат за здравето на децата,“, заявява Стоян Стоянов от групата.

Именно в тази връзка в парчето се откроява и рефренът „Дайте ми кебапчета за мен и мойте братчета!“, който респондира обвиняващо на фраза от известна песен на други бг изпълнители – „Дайте ми хапчета за мен и мойте братчета!“.

 
По темата: