Секси: Поздравът на Бруно Марс към 4 милиона фена в Twitter

Последователите на Бруно Марс в Туитър достигнаха 4 милиона души

Гледай онлайн провокативното и веселяшко видео, което завършва с най-сексапилната целувка, която сме виждали. Това е специален поздрав към многомилионната фенска маса на Бруно.

Тази седмица Бруно Марс има повод за радост. Хората, които той радва с музиката и харизматичната си личност, стават все повече и повече. Дали е заради последния му сингъл от соловия албум DooWops & Hooligans, а именно веселото предложение за брак – Marry You – или е просто заради неустоимия му чар и страхотен талант, но Бруно достигна 4 млн. последователи в социалната мрежа Туитър. Както самият той пее във видео поздрава, който публикува по повод постигнатия успех – това не е 1, не са 2 или 3 милиона, това са цели 4 милиона души, които харесват и следят Бруно Марс!

Освен признанието на феновете, Бруно получи и това на самата социална мрежа Туитър, след като публикува специално кратко видео, с което благодари на всички, които са му последователи, и представи „новата R’n’B сензация – Liquid Lavender”. Видео блогът на Туитър – The TwitVid Blog – обяви клипчето за видео на седмицата, като коментарът към него е: „Смятаме, че това би могло да се нарече най-доброто поздравително съобщение в Туитър, някога отправяно от известна личност”. Краткият мелодичен клип на Бруно, отправен към 4 милиона последователи в Туитър и всички останали фенове по света, може да гледате тук:

https://www.youtube.com/watch?v=EXu8zH-0tXI (над 20 хил. преглеждания от датата на публикуване – 18 октомври – до сега)

http://www.twitvid.com/PC1RY (почти 58 хил. преглеждания в първите 2 дни след публикуване)

Бруно Марс издаде своя дебютен солов албум – “Doo-Wops & Hooligans” – преди година и от тогава записът стана платинен в САЩ и Европа и двойно платинен в Австралия. Това са само част от успехите на хавайската супер звезда, която покори и редица класации за последната година. Певецът не спира да радва феновете си и с многобройни участия на живо. Сред тях ще бъде и специалното шоу за тазгодишните Европейски музикални награди на MTV на 6-ти ноември.

Бруно Марс е изключително активен и в интернет пространството, отнасяйки се директно, творчески и приятелски със своите почитатели в различните социални мрежи и в официалния си фен клуб. Тези, които го следят, знаят, че певецът винаги намира начин да развесели и оцени последователите си.

http://brunomars.com
http://twitter.com/brunomars
http://facebook.com/thatbrunomars

Албумът “Doo-Wops & Hooligans” на Бруно Марс е на музикалния пазар от Орфей Мюзик, изключителен лицензиант на Warner Music International.