Секси Сани остава в X Factor, Мартин е аут! /видео/

Прецедент в X Factor

В историята на българския X Factor се случи прецедент, за пръв път на елиминации се озоваха двама участника, които са от един отбор. Публиката отсъди че на лайв концерта във вторник Александра и Мартин, на които е ментор Мага, са се представили най-слабо и трябва да пеят, за да бъдат спасени.

Сани Алекса, както още е позната атрактивната брюнетка, бе видимо по-притеснена от колегата си, който е и значително по-възрастен от нея. Въпреки че се опита да излезе от критичната ситуация, когато разбра, че ще пее на елиминации, като запя чувствено, както тя си може, не успя да скрие вълнението. След изпълнението й Мария Илиева, Поли Генова и Мага бяха категорични, че Сани трябва да продължи напред. Пък и няма как човек да пропусне колко е търсен у нея секси ефектът – тя е жива провокация към мъжете с поведението и чара си.

Мартин се държа по-обрано и по мъжкарски и не издаде почти по никакъв начин, че се страхува от музикални двубой със Сани, на която Мага откровено симпатизира. И няма как да е друго – защото появята й на музикалната сцена няма да остане незабелязана, дори и да не спечели финала. Мария Илиева също призна, че в изпълнението на Сани си е проличало колко се вълнува и е разочарована, че е на елиминации, но пък пак се е справила. Затова тя я предпочете пред Мартин, когото пък похвали, че е вече завършен като певец и може да почне веднага соло кариера. Поли Генова също се присъедини към мнението на останалите от журито и даде своя глас в полза на Сани Алекса, с което прати 44-годишния изпълнител на изхода на залата.

Мартин не се изненада, когато разбра, че си отива от шоуто. Той с достойнство заяви,, че е бил подготвен за подобен изход, защото го е очаквал. За съжаление именно финалното му изпълнение на култовия хит „I Started a Joke“, с коeто той си взе „сбогом“, може би ще остане най-доброто от неговите изяви в X Factor.

Гледай видео запис от предаването онлайн.

Световни продуценти хвалят българския “X Factor”

Българското издание на „X Factor” се радва на едни от най-добрите отзиви от родината на шоуто – Великобритания. Според Freemantle Media, които държат правата на формата в цял свят, изпълненията на българските таланти са достойни за концерт за наградите на MTV. Консултантът не спести похвалите и относно качествата на хореографията, стайлинга, постановката и цялостната реализация на предаването.

Разгледай галерия от българския концерт на X Factor:

x_factor_18_10

Използвана е информация на агенция Дартс нюз

 
По темата: ,