Сексуално агресивни новобогаташи стреснаха Лияна

Лияна: Чувствам се застрашена!

Лияна потвърди пред Signal.bg, че от известно време сигурността й е застрашена. Певицата не скри, че е получавала заплахи и дори се стигало до по-сериозни ексцесии, което я принудило да ползва охрана.

„Няколко пъти вече попадам в различни супер неловки ситуации, без да съм давала повод. Аз се отнасям с внимание към всеки, който е дошъл на мое участие, за да се весели, но има хора, които прекаляват с агресивността си да се домогнат до мен на всяка цена и директно ме заплашват“ – обясни тя и подчерта, че се чувства все по-неспокойно по време на клубните си изяви.

Звездата на Сънни Мюзик изрази разочарованието си, че се връща времето отпреди десетина години, когато подобно отношение към фолк изпълнителките било често явление. „За съжаление, изглежда това време не е отминало“ – каза тя.

„Не знам какво си мислят някои, че сме лесно достъпни ли?! Може би в медиите е създаден такъв образ на певиците“ – учудва се Лияна и е категорична, че поведението на някои новобогаташи издава, че не се притесняват от нищо. Певицата сподели, че даже обмисляла да ограничи за известно време участията си.

Инфо: Signal.bg

 
По темата: ,