„Селянката“ Райна самотна и разочарована на Коледа

Райна тъжна и сама по празниците

„Разочарована съм“, изплака Райна навръх Коледа и показа на всички във Фейсбук тъжното си настроение по празниците.

Не стига, че посрещна Рождество сама, но и по-тъжна от всякога, призна самата певица, пише HotArena.net.

„Питаш ме защо осъмнах с чаша в ръка и защо разбих я след това, по-добре ме виж такава за последен път и тръгни към страшния си „съд“ … След година-две ще минеш тук ТИ, може би, и ще видиш от “ПОЖАР“ следи, само счупената чаша тъжно ще блести, кой от нас виновен е кажи…“, цитира песента на Лили Иванова Райна и не крие, че се чувства по същия начин.

„Тази песен я пеех най-много в Къщата на Брадъра, но никъде няма и 1 клипче, а все на нея ме избиваше вътре, като факс ми дойде от нищото… Продължава да ме държи, а не бях я слушала последните 13 години изобщо, и изведнъж – хоп! Нещата от живота… От „пепел“ не можеш да разпалиш огън… Затова не позволявай на „огъня“ да гасне, ако искаш топлинката от него…“, философства загадъчно Райна, без да споделя какво я притеснява.

Това клипче не е било показано, но всичките фенове на Райна видяха как Денди я разобличи като селянка, а самата певица се показа като твърде меркантилна. Дори веднъж поиска пари, за да сподели „психологическитеи си размисли“ с Биг Брадър.

Фенове и приятели, доколкото са й останали след участието в шоуто, я засипаха с въпроси какво й се е случило, но Райна отказва да коментира. Според запознати причина за разочарованието й е кубинецът Майкъл Фонс, в когото Пилето призна, че е влюбена, докато бе в Къщата. След като излязла от Биг Брадър, тя се престрашила да му се обади и да му предложи да се видят. Досега не се осмеляваше, тъй като е женен, но решила все пак да опита. Майкъл Фонс обаче се държал студено и дори грубо. „Съсипа я точно по празниците“, клатят глава фенове.

По инфо на BLife

 
По темата: