Семейната крепост на Илияна Раева и Наско Сираков „пада“ по Нова

Очаквайте в „Станция Нова“ на 8 май, неделя:

РУЛЕТКА:

Тази неделя „Станция НОВА” започва точно в 10:00 с „Рулетка”! Очаквайте: ден след годежа – „Коя ще бъде булката на Митьо Пищова?”. Веднага след това „По пантофи” от семейната крепост на Илияна Раева и Наско Сираков.

СЪДЕБЕН СПОР:

В 11:00 започва „Съдебен спор” ЕПИЗОД 32 – „700 дни без вода”! Ищцата Митонка Христовска е завела иск срещу „ВиК” ООД – Враца, заради това, че 2 години живее без вода. Гледайте „Съдебен спор”, за да разберете какво ще отсъди съдия Искра Онцова тази неделя.

ОТЧАЯНИТЕ СЪПРУГИ:

В „Отчаяните съпруги” очаквайте личната история на деца, която не може да ви остави безразлични.

Вихра и Мая ще ни срещнат с най-младите звезди на „Забранена любов” – Яна Кузова, Любо Ковачев, Пламен Димов и Илияна Коджабашева. А напълно променената Цветелина ще представи авторския си проект с позитивни стихове, озаглавен „Фабрика за мечтатели”, подкрепен лично от гуруто на позитивното мислене – Джон Кехоу. „

Ателието на Отчаяните съпруги” отново ще даде ценни съвети за абитуриентите и това как да се преобразят, за да изживеят един приказен бал. В царството на гримовете ще се насладите на поредната зашеметяваща визия с професионален грим, този път на блондинка.

НАЙ-ДОБРАТА МАЙКА:

В „Най-добрата майка” с Ирина Сарачинова ще видите историята на Катя Христова. Тя ражда три деца от трима различни мъже, които я изоставят и сама се бори с трудностите в живота.

ИНТЕРВЮТО НА НАНА:

Тази неделя в 15:45 гледайте Интервюто на Нана с певицата Нели Рангелова, която ще представи новия си видеоклип.

ПОСЛЕДНО 10:

От 16:15 не пропускайте и класацията „Последно 10” с „НАЙ-ЕЛЕГАНТНИТЕ БЪЛГАРКИ”. Коментатори по темата ще бъдат дизайнерките София Борисова и Антония Йорданова.