Семейни войни с кастинг в София, Пловдив, Русе, Варна, Бургас, Плевен, Търново

„Семейни войни“ се завръщат с нови епизоди в ефира на NOVA

Обичаната телевизионна игра „Семейни войни“ се завръща в ефира от днес с нови епизоди. Забавление повече от всякога предстои всяка делнична вечер от 18.00 ч. по NOVA, когато семействата в шоуто ще се изправят пред нови предизвикателства.

Над 1 000 фамилии са изявили желание за участие в предаването. След кастинги в София, Пловдив, Русе, Варна, Бургас, Плевен, Велико Търново, най-добрите, най-емоционалните и нахъсани семейства ще вземат участие в запомнящата се битка. Записването за кастинга продължава на semeinivoini.nova.bg.

Водещ отново е усмихнатият Цветомир Иванов – „Господин попитахме 100 човека“. Той ще задава остроумни въпроси и ще провокира участниците, готови на всичко, за да се преборят за триумфа на своето семейство.

В този сезон зрителите ще научат какво мислят мъжете и жените относно обичайни въпроси от ежедневието, а отговорите и разликата в мисленето ще изненадат и най-върлите скептици. Във Facebook страницата на предаването можете да тествате своите отговори, където всеки ден ще бъде публикуван въпрос, който ще бъде зададен още същата вечер в предаването.

Гледайте „Семейни войни“ от 12 септември – всяка делнична вечер от 18.00 ч. по NOVA.