„Serendipity (I believe in)“ на Рик Гард – изтегли безплатно! /линк/


Световна премиера на новия сингъл на Рик Гард по ФМ+!!!

„Serendipity (I Believe In)“ е в ефир от 1 декември 2011 г.

Рик Гард избра ФМ+ за радиостанцията, по която за първи път в света да прозвучи неговият нов сингъл „Serendipity (I believe in)“, който е част от новия музикален проект на изпълнителя, заложен за издаване през втората половина на 2012 година.

Песента е и един прекрасен коледен подарък за всички почитатели на музиката на Рик Гард и за онези, които имат определено положително отношение към живота и вярват в силата на прекрасните случайности. „Serendipity“ определено зарежда с добро настроение и усмивка, като ни кара непрекъснато след това да си я тананикаме.

„Обичам България и определно изпитвам някакъв сантимент към страната ви! Щастлив съм, че именно в българска радио верига като ФМ+ е световната премиера на новата ми песен!“, споделя Рик.

Изпълнителят е подготвил и още една приятна изненада – всеки, който иска може да свали безплатно песента от сайта на Виталити Мюзик (www.vitalitymusic.com), като в изтеглената песем има и специално послание към българските музикални фенове.

В момента Рик Гард ,заедно с творческия си партньор Фил Райс, e във финалния етап на композирането на първия им съвместен мюзикъл и интересен факт е, че световна звезда от ранга на Peabo Bryson ще записва песните към него. Премиерата на мюзикъла в Америка се очаква в края на следващата година.

Изтеглете песента от тук.