Сериал Бизаардварк от Дисни Ченъл

Премиери на Дисни Ченъл през ноември

 

Бизаардварк

Сериалът проследява Пейдж и Франки, които пишат забавни песни и създават музикални комедийни видеа за техния онлайн канал „Бизаардварк“. Сега, с 10, 000 последователя, те са поканени да продуцират видеата си във влиятелното Вуугъл Студио. В тази свежа обстановка, както и с помощта на дългогодишния им приятел и 12-годишен агент Бърни, плюс приятел от Вуугъл звезди – Дирк  (от “Предизвикай ме, брато”) и Амелия (от „Съвършено съвършенство с Амелия“) – най-добрите приятели се впускат в комедийните приключения в стремежа си да бъдат признати в блогосферата.

Не изпускайте новите епизоди от 28 ноември от 20:30 часа

 

Rolling With The Ronks

Годината е 37,520. Изглежда всички са съгласни, че трябва да са на една честота с времето. Проблемът е, че не всички са съгласни кое време е! Rolling With The Ronks проследява извънземно, изпратено назад във времето в праисторическия свят, за да се ускори процесът на еволюцията.

Не изпускайте новите епизоди от 7 ноември от 17:20

 

Ръководство на геймъра за почти всичко

Професионалният тийнейджър и видео геймър, Конор, е принуден да отиде в гимназията за първи път, след контузия на палеца. Като механизъм за справяне, той започва да визуализира живота си като видео игра. Събира се отново с тримата си бивши приятели – геймъри, които е оставил назад в живота си на про веригата World Tour, и той бързо осъзнава, че възстановяването на приятелствата му е от жизненоважно значение в стремежа си за „ниво нагоре“ към остарялата си слава.

Не изпускайте новите епизоди от 19 ноември от 9:00 часа

 

Чисто нови епизоди на любимите сериали с нови епизоди:

  • Лъвската стража (всяка неделя от 10:00)
  • Аз съм Луна (от понеделник до петък от 18:00)