Сериал Дъщерята на Ананди от Нова / Диема фемили

Драматични обрати и изпитания бележат съдбата на героите на финала на хитовия сериал „Малката булка“ по NOVA. Дори най-интересните и завладяващи истории имат край, а след три години в българския ефир този петък, 3 март, от 16.30 ч. зрителите ще имат възможност да видят развръзката на сюжета проследяващ житието на няколко поколения жени в едно индийско семейство.

Финалът на сагата ще бъде белязан от трагичната смърт на главата на фамилията – Каляни, която слага края на една епоха. Логичен завършек ще имат и другите сюжетни линии и историята на главната героиня Ананди.

“Малката булка” е явление в световната телевизия, а популярността ѝ става причина за създаване на разклонение на сериала, известно като “Дъщерята на Ананди”. Въпреки че ползва името на главната героиня в хитовата поредица и нейната известност, тази сериал не е директно продължение на “Малката булка” и няма пряка връзка със сюжета на любимия на зрителите сериал. Нова Броудкастинг Груп ще излъчи “Дъщерята на Ананди“ скоро като самостоятелен сериал.

От 6 март, понеделник, всеки делничен ден в 16.30 ч. зрителите ще имат възможността да се насладят на по-дълги епизоди на премиерния индийски сериал „Завинаги свързани“ – една съвременна история за трънливия път на любовта към щастието. Завладяващата любовна приказка в центъра на сюжета е представена по толкова въздействащ начин, че поредицата се превръща в истински хит не само в Индия, но и във Виетнам, Индонезия, Южна Африка и Нова Зеландия.

Гледай видео запис от сериала онлайн – тук, тук, тук, тук или тук

Колаж: Дъщерята на Ананди – Balika Vadhu