Сериал Борбата на Пола по Диема фемили / гледай онлайн

След финала на „Лъжовно сърце“ Diema Family ще зарадва феновете на латино сериалите с нов такъв.

На 03-ти август (четвъртък) ще бъде показан последният епизод на мексиканската поредица „Лъжовно сърце“.

Ден по-късно, на 04-ти август (петък), стартира колумбийският хит на RCN „Борбата на Пола“ (La Pola), излъчван в родината си от 13-и септември 2010-а година до 27-ми юли 2011-а година, наброяващ 98 епизода.

Историята е базирана на исторически събития и личности, а в основата стои забранената любов на Поликарпа Салавариета Риос, по-позната като Пола. В продължение на четири години, сценаристът и екипа му събират факти и сглобяват историята. Теленовелата е заснета по повод честването на 200 години от обявяване независимостта на Колумбия. Историята се развива в началото на XIX век и в продължение на 15 години и по тази причина във втория ѝ етап са включени нови актьори.

В „Борбата на Пола“ участват Каролина Рамирес („Съдбовни решения“), Ана Мария Гарсия, Емануел Еспарза („Червеният орел“), Пабло Еспиноса („Тайните на времето“, „Физика или химия“, „Виолета“), Шарик Леон („Трима братя, три сестри“, „Вдовицата в бяло“), Корайма Торес („Касандра“), Мария Елене Дьоринг („Вдовицата в бяло“, „Изпитание на любовта“), Себастиан Мартинес („Вдовицата на мафията“), Хуан Карлос Варгас (съпругът на Паола Рей), Грейси Рендон и други…

Гледай онлайн –

Инфо: TVNovellas.blogspot.bg