Сериал „Столичани в повече“ сезон 6 – анонс, видео

Отношенията между Лютови и Чеканови излизат на ново бойно поле

Хитовата комедийна драма „Столичани в повече“ се завръща с нов шести сезон по bTV

Единствената по рода си българска комедийна драма „Столичани в повече“ се завръща наесен  в ефира на bTV с новия си шести сезон. След като познаха глада и мизерията в предишните епизоди, то сега за Лютови и Чеканови настъпват нови времена. Съдбите на двама от главните герои – Рангел Чеканов и Славка Лютова – ще тръгнат по нов път. Той ще повлияе на развоя на събитията в сериала и ще възпламени лютата битка между двете семейства, но на ново бойно поле.

Йовка и нейното бебе ще донесат много положителни и отрицателни емоции на отец Григорий. Малкият Кипър ще бъде „виновник” за объркването на още четири съдби, за разпада и създаването на две семейства и за едно непреодолимо желание за реванш.

Новата любов на Андрей Лютов – Дарина Михайлова – ще влезе в ролята на поредната нежелана от Славка снаха, но една дълбоко пазена тайна внезапно ще промени статуквото. Как Дарина ще възприеме новата си „майка” и какъв ще е изходът от тази ситуация, зрителите на bTV ще разберат тази есен в „Столичани в повече”.

Пред разпад ще се окажат и взаимоотношенията между братята Пацо и Константин Цекови. Проваленият проект с китайците взривява отношенията между близнаците, а единият от тях ще се сдобие с нов, неочакван враг.

Видео анонс