Сериал Тренировъчен ден от bTV Action/онлайн

„Тренировъчен ден“: Закон и ред през погледа на едно истинско ченге

Премиерният за България сериал започва на 3 януари и ще се излъчва всеки делничен ден от 20:00 ч. по bTV Action

Премиерният за България сериал „Тренировъчен ден“ започва на 3 януари и ще се излъчва всеки делничен ден от 20:00 ч. по bTV Action.

Епизодите допълват историята на филма със същото име. Петнадесет години след действията, развили се на голям екран, едно младо ченге на име Кайл Крейг е назначен като ученик на едно от най-опасните ченгета в града – Франк Рурк.

Главният герой Бил Пакстън умира през февруари 2017 г. докато сериалът се излъчва в САЩ, след усложнение при операция на сърцето. Тъй като всички епизоди от първия сезон са заснети още през 2016 г., продуцентите решават да не взимат нов актьор за ролята и сериалът е спрян след първия сезон.

За героя си в „Тренировъчен ден“ Джъстин Корнуел (Кайл Крейг) казва, че има „сърце от злато“, докато неговият партньор е изцяло подлежащ на собствените си цели.

Актьорите Бил Пакстън и Джъстин Корнуел са паралел в актьорството на своите герои в сериала, където Джъстин е чирак на Бил, коментират продуцентите.

Според експерти сериалът излиза в много точно време, в което полицейската бруталност и подкупност преливат навсякъде, а „Тренировъчен ден“ успява да покаже реда и закона от гледната точка на истинското ченге. Зрителите ще имат възможността да видят части от Лос Анджелис, непоказвани по телевизията от 70-те години на миналия век.

Ноел Гуглиеми ще пресъздаде своята роля на Морено от оригиналния филм. Освен Ноел, роли от оригиналната продукция имат Том Беренгер и Реймънд Бари.

Гледай видео запис от сериала онлайн

Снимки от сезона –
trenirovachen