Сериалът „Далас“ по bTV раздава тениски във Фейсбук

Играй и спечели награди от „Далас“

От  13 юни до 22 юни феновете на легендарната телевизионна драма „Далас” могат да спечелят оригинални тениски от продукцията. В рамките на десет дни зрителите на bTV трябва да отговорят на два въпроса за любимите си герои – единият е с три възможни отговора, а другият – в свободен текст.

Играта ще се проведе на два етапа, с две различни серии въпроси:

•   първи етап – между 13 и 16 юни, 
•    втори етап – между 17-22 юни.

Всеки желаещ да участва, трябва да изпрати отговора си, придружен от две имена, възраст, адрес, държава на пребиваване, e-mail за контакт в специалното приложение във Facebook страницата: btv.official  – “Спечели „Далас“ награди“. Отговори се приемат до 24ч. на последния ден от дадения период.

Печелившите ще се избират на случаен принцип и ще бъдат определени сред всички получени заявки за участие, които съдържат верен отговор на първия въпрос, както следва:

•    За първи етап – теглене до 10ч. сутринта на 17 юни 2013г.
•    За втори етап – теглене до 10ч. сутринта на 24 юни 2013г.

Получаването на наградите става по куриер, на посочения в електронното писмо за участие адрес, в рамките на 5 работни дни от обявяването на печелившия.

Наградите не могат да бъде заменяни за паричната им равностойност.

В играта могат да участват всички, без възрастови ограничения. Право на участие нямат служителите на “БТВ Медиа Груп” ЕАД, свързани с дружеството лица или ангажирани в организиране на дейността, роднини по права линия на горепосочените, както и съпругите/съпрузите им.

Повече информация за играта, както и формата за участие, можете да намерите тук >>>

 
По темата: ,