Сериалът „Етажна собственост“ избира кмет на „Надежда“

Нов кандидат-кмет в предизборната надпревара

Веско Ранков – кмет в “Етажна собственост”

Нова, неочаквана фигура се появи в последния момент на предизборната надпревара! Изборите вече чукат на вратата, а в същото време кв. „Надежда” е под пара заради кандидатурата, която поляризира мненията в столичния квартал. Кольо Тодоров е името на кандидата за кмет в столична община – район Надежда. С бурни овации и същевременно жестоки освирквания жителите на квартала посрещнаха своя нов, стар кандидат за кмет, който ще се състезава за трети пореден мандат.

Спокойно! Това е само сцена от трети епизод на комедийния сериал „Етажна собственост”, където съседите от блока в „Надежда” са въвлечени в  кметската надпревара и се вълнуват от досущ същите проблеми, каквито виждаме и в реалния живот около нас само седмица преди истинските избори. Тъжната родна политическа карикатура ще бъде нарисувана в по-шарени и забавни краски, с реплики на действащи политици, които напоследък се превърнаха в крилати фрази.

Този четвъртък в трета серия на „Етажна собственост” по Нова ТВ има и гост-звезда – актьорът Веселин Ранков от Театъра на Армията, който влиза в ролята на кмета Кольо Тодоров. Кольо е типичен представител на властта и е усвоил добре политическото говорене, лозунгите и популизма. Героят на Ранков е чудесен състезател по търговия с гласове, рязане на ленти и откриване на модерни, европейски детски площадки точно в района с най-ниска раждаемост. В надхитряването с гласоподавателите Кольо заплита сложни и комични ситуации в блока с неочакван край.

Военният Джамбазов (Антон Радичев) обаче не се оставя да бъде подлъган. Докъде ще стигне той в решителността си да настъпи властимащите по мазола? Може ли народът и властта да се свържат в буквалния и в преносния смисъл поне за известно време или ще си останат вечно щастливо разделени?

Има ли повече надежда за „Надежда” поне по време на избори, чакат ли съседите края на света или там живеят – ще стане ясно на 13 октомври от 21ч. в сериала „Етажна собственост” по Нова ТВ.

Гледай видео запис от епизода на сериала онлайн.