Сериалът „Етажна собственост“ лидер по гледаемост

 „Етажна собственост 4” скандализира немското посолство

Нов съсед се нанася в комплекса на „Етажна собственост” този четвъртък по Нова телевизия! Гюнтер е от немското посолство и се надява на тих, мирен и спокоен престой в „Нова Надежда”. И точно там му е грешката, защото Джамбазов (Антон Радичев) и компания са осенени от натрапчивата идея да кандидатстват за немско гражданство. Те искат да си оправят живота и решават да използват връзките на новия съсед, за да стигнат бързо и лесно до заветния немски паспорт.

Кметшата Сандъкова (Яна Огнянова) и генерал Джуров (Краси Ранков) пък не изпускат възможността да подхлъзнат своите противници, обещавайки им съдействие за паспортите. Но в действителност искрено се забавляват на техен гръб, както и за сметка на нищо неподозиращия Гюнтер, за когото из квартала се понася мълвата, че е любовник на самата Ангела Меркел.

В старанието си да се харесат на немеца от голямото „доброутро”, надежденци са готови на всичко! Те стигат до безумни и много комични крайности… Без да им мигне окото, те се превръщат в гласовити йодлери, изпълняващи германски народни песни и облечени в традиционни носии. Успяват да организират дори бирфест под терасата на Гюнтер, който започва сериозно да се притеснява за сигурността си. Надежденци усещат, че са близо до целта и повече нищо не може да ги спре! Комичната ситуация излиза извън контрол, а какъв ще бъде изходът – остава да разберем този четвъртък от 21ч. по Нова телевизия.

Феновете на „Етажна собственост” все повече се увеличават. Миналият епизод на сериала отново беше лидер по гледаемост в тв ефира в своя часови пояс. Според данните на пийпълметричната агенция ГАРБ той е бил най-гледаното тв предаване сред активното население (на възраст 18-49 години) във времето на своето излъчване миналия четвъртък.

В екипа на комедийния сериал тази седмица има достатъчно поводи за купон. Трима рожденици ще черпят на снимачната площадка, където обещава да е весело повече от друг път. Празненствата започват още в сряда, когато единият рожденик – продуцентът на сериала Краси Ванков – ще събере приятелите си на голям купон в известен столичен клуб. Там е поканен и целият екип на сериала. Съпругата на Краси – актрисата Невена Бозукова има юбилей два дни след него и за поредна година отново е на работа на рождения си ден. „В петък ставам на 40 години, но нали казват, че този юбилей не се празнувал. Затова няма да организирам нищо тази година. Ще почерпя колегите на снимачната площадка, а вечерта съм на премиерата на постановката „Вик за любов” на сцената на „Сълза и смях”, където ще гледам моите приятели Стефан Иванов (Пешо от „Етажна собственост”) и Асен Блатечки.” – споделя Невена.

Краси Ванков:

Невена Бозукова:

В петък на снимките ще черпи не само тя, а и още един рожденик – Гено Колев. Малкият човек, който участва в сериала „Етажна собственост” в ролята на Цеков още от края на втория сезон, не е актьор по професия. Гено е инспектор в Столична община, където се грижи за реда в София, санкционирайки онези, които не спазват закона. Той също е юбиляр в петък и навършва точно 30 години. В празничната вечер Гено смята да събере тесен кръг от приятели, които ще посрещне заедно с любимата си жена Еми Лебедова.

Гено Колев:

Трейлър на предстоящия епизод можете да гледате тук: https://www.youtube.com/watch?v=_57JDY8faKE

Гледай видео запис от епизода онлайн