Сериалът „Лакис Сладура“ по БНТ бори bTV Новините

Новият комедиен сериал „Лакис Сладура” тръгва от 14 ноември по БНТ

Гледай кадри от сериала

Гледай кадри от сериала

От 14 ноември зрителите на БНТ ще се забавляват с новия комедиен сериал „Лакис Сладура”. Гръцката продукция е създадена през 2009г., а смехът е гарантиран през всичките й 68 епизода. Режисьор на сериала е Никос Запатинас, а в главните роли ще дефилират Петрос Филипидис, Зета Дука, Йосиф Маринакис, Христина Алексанян и др.

Забавната семейна история ще покаже живота на Лакис. Перфектният съпруг и баща на три деца е онеправдан от живота, роднините му го използват, а приятелите му се присмиват. Баща му е доста заможен, но благоволението му не е предназначено за Лакис, а за алчния му брат, който е задържал цялото богатство за себе си. Жена му е повече от амбициозна, самият той се е принудил да изостави образованието си, за да отгледа бедно, но честно, трите си деца.

Иначе Лакис е честен човек, невинен, добродушен и работлив. За него най-голямото богатство са семейството и приятелите му. Въпреки че получава от близките си само огорчение, Лакис е уверен, че един ден животът ще му се отплати с радост, щастие и спокойствие. И моментът на промяната наистина настъпва, когато съдбата отново го среща с детската му любов Мелина. След смъртта на баща си, Лакис ще изостави незначителната си работа  и ще се върне на училищната скамейка, за да постъпи в медицинския университет.

Вторият сезон на сериала ще покаже развръзката на историята. На Лакис не му върви в училище, жена му Вула все още отчаяно се опитва да го използва, а Мелина се отдалечава от него. Но в мига, когато битката изглежда напълно загубена, Лакис проявява смелост и се изправя отново на крака. По-силен, по-мъдър и по-опитен, той вече е спечелил уважението на обкръжението си. Омразата на враговете му се разпалва още повече, когато те осъзнават, че Лакис не е лековерният глупак, който ще обърне и другата си страна, за да бъде ударен.

Дали ще успее Лакис да победи безскрупулния си брат и да спечели онова, което му се полага? Ще изживее ли той мечтаната си любов с Мелина? – зрителите ще разберат ако проследят историята на забавния Лакис в сериала „Лакис Сладура”.

Гледайте от 14 ноември всеки делничен ден от 19.00 ч. по БНТ!

 
По темата: ,