Сериалът „Незабравима“ вече се гледа официално по интернет!

Нова награда за „Незабравима“ в Турция

От днес топ сериалът на Нова ТВ може да де гледа и в NovaPlay

Турският актьор Серхан Яваш беше отличен от реномирания истанбулски университет „Кадир Хас“ за изпълнението си на ролята на Харун в турския теливизионен сериал „Незабравима„. ВУЗ-ът, който има голяма роля за популяризирането на турската култура и изкуство, присъди годишните си награди, а Яваш е фаворит в категорията за най-добър актьор.

„Незабравима“ е вторият сериал след „Клетва“, в който участвам, а тази награда е първата, която получавам за изпълнението си, каза на церемонията 38-годишният Яваш, познат доскоро като лице от рекламите. Актьорът, който в интервютата си признава, че няма необходимото образование и голям опит в киното, казва, че е запленен от актьорската професия и влага всичките си сили и време да се развива в тази посока.

През първия си много успешен сезон, който в Турция приключва през юли, „Незабравима“ беше сред най-рейтинговите сериали и оглави много от анкетите за популярност.

Най-новото проучване е сред потребителите на интернет, 51,4 на сто от които заявяват, че с най-голямо удоволствие гледат сериала, който изпреварва други популярни сериали като „Забранена любов“, „Листопад“, „Езел”, „Любов и наказание“.

От днес „Незабравима” може да де гледа и в NovaPlay (http://play.novatv.bg/). Новият уеб проект на „Нова телевизия” има близо 100 000 гледания на клипове само за един ден.

 
По темата: