Сериалът „Полицейско управление Ню Йорк“ стартира по Диема

От 11 май 2012, всеки делничен ден от 15.30 часа по Диема
„Полицейско управление Ню Йорк“ – сезон 1
New York Police Department
1994/ САЩ
сериен филм

В главните роли: Дейвид Карузо, Денис Франц, Шери Стрингфийлд, Еми Бренеман

Режисьор: Грегъри Хобит

Джон Кели (Дейвид Карузо) е отдаден на професията си полицай, който се издига бързо в йерархията и печели детективската си значка, когато е едва на 28 години. Постиженията му в кариерата обаче изглежда са за сметка на брака му. Кели трябва да се справи с голямо предизвикателство още в първите епизоди на сериала – пред него стои голяма заплаха – да се раздели не само със съпругата си, но и с дългогодишния си партньор.

Денис Франц влиза в ролята на детектив Анди Сипович – истински ветеран и кораво ченге, който е партньор и ментор на Кели. Сипович не е от типа хора, които си държат езика зад зъбите и удържат нервите си, когато някой се изправи срещу тях. В ранните епизоди на сериала проблемът с алкохола на Сипович и една опасна, лично негова вендета срещу прословута фигура от подземния свят застрашават бъдещето му в полицейските редици.

Бракът с полицай от шест години несъмнено се е отразил на Лора Кели – красива млада адвокатка, чиято роля е поверена на Шери Стрингфийлд. Лора моли Джон да се изнесе и подава молба за развод, въпреки че все още го обича. Еми Бренеман участва в сериала в ролята на полицайката Джанис Ликалси, която работи в същия район като детектив Кели и не си губи времето, опитвайки се да заеме мястото на Лора в живота на Джон.

Галерия от сериала:

politsejsko_upravlenie