Сериалите „Разобличаване“ и „Чък“ продължават – анонси

„Чък” и „Разобличаване” с нови премиерни сезона по Нова ТВ

Шантавият агент Чък търси изчезналата си майка, а за Бренда Джонсън предстои отново промяна на местоработата

Бренда Джонсън и Чък Бартовски – тя е топ детектив, известен с нетрадиционните си, но безпогрешни подходи, а той – най-шантавият агент на света. Съвсем скоро обаче и двамата ще трябва да се изправят срещу нови предизвикателства и още по-заплетени случаи, защото започват новите премиерни сезона на сериалите „Разобличаване” и  „Чък”.

Чаровният Закари Леви, който в реалния живот освен актьор е и режисьор и певец, ще следим в четвъртия сезон на поредицата „Чък” от 14 ноември по Нова ТВ. В последния сезон компютърният гений, станал без да иска таен агент, получи поредната доза информация в мозъка си и бе трансформиран в Интерсект 2.0. Благодарение на това той стана въоръжен със смъртоносни бойни умения и напълно готов да се изправи срещу „Тайния кръг”. Сега обаче, когато тайната му вече е известна и на най-близките му хора, Чък трябва по-силно от всякога да се стреми да не позволява на шпионския живот да пречи на личния му. Това разбира се оказва трудна задача, тъй като отношенията със Сара (Ивон Страховски) се задълбочават, а едновременно с това му предстои и най-личната мисия до момента – да намери отдавна изчезналата си майка – Мери Елизабет Бартовски (Линда Хамилтън).

От 21 ноември Нова ТВ ще завърти и шести сезон на сериала „Разобличаване”. Кира Седжуик е първокласен следовател с ненадминати умения да води разпити и да хваща престъпници в лъжа. Именно за ролята си на женствената и силна Бренда Лий Джонсън американката печели Златен глобус за най-добра актриса в драматичен сериал. След като първоначално бе преместена от Атланта в града на ангелите, в този сезон отново предстои промяна на местоработата – полицията в Лос Анджелис се мести в нов участък. Фактът, че Бренда не познава добре офисите и стаята за разпити разклащат нейната самоувереност – проблем, с който ще се сблъскат и останалите, докато поемат нови и ужасяващи случаи. На всичкото отгоре в редиците настъпва конкуренция вследствие на бюрократични размествания…

Интересното около Кира Седжуик е, че по бащина линия тя е роднина с един от създателите на Декларацията за независимост на САЩ. Въпреки това обаче определя себе си като еврейка, тъй като майка й е с еврейски корен.

„Чък” – от 14 ноември, всеки делничен ден от 23.30 ч.

„Разобличаване” – от 21 ноември, всеки делничен ден от 14.30 ч.

 
По темата: