Сериен изнасилвач дебне в „Етажна собственост“

Избират „Етажна собственост“ за образцов блок – има ли „Надежда”?

Този четвъртъкw 24.11.2011 от 21ч. по Нова ТВ съседите от сериала „Етажна собственост” влизат в люта битка за приза „образцов блок”. Съревнованието е обявено от общината, а наградата за победителите е опрощаване на данък смет и данък сгради. За целта от общината са  пуснали проверяващ под прикритие, който да събере информация и да открие истински образцовия блок.

Съседите са силно  изкушени и готови на всичко, за да намерят агента под прикритие, да го впечатлят и директно да грабнат първото място. Военният Джамбазов (Антон Радичев) веднага разконспирира самоличността на проверяващия, а домоуправителят Величко (Явор Гигов) и жена му Мими (Милица Гладнишка) дори са готови да го приютят и глезят в дома си.

Всички обитатели на блок 25 в кв. „Надежда” са толкова ангажирани в надпреварата, че допускат във входа опасен сериен изнасилвач, избягал от затвора, когото полицията издирва от две денонощия. Изнасилвачът успява да стигне до домовете на съседите и да ги заблуди изцяло, разбира се не и без тяхна помощ. Военният Джамбазов обаче успява да го залови и накаже, но накрая всичко се обърква и вече никой не е сигурен, кой всъщност е изнасилвачът и кой е проверяващият от общината.

Успява ли изнасилвачът все пак да вземе жертви и ще получи ли блокът на съседите така лелеяния приз „образцов блок” – ще разберем в „Етажна собственост” този четвъртък от 21ч. по Нова ТВ!

Гледай видео анонс онлайн

Гледай видео запис от епизода онлайн