Сестра от Пирогов става акробат в „Ол инклузив“

Медсестра-акробат представя опасен номер в „Ол инклузив”

Леонсия Докузова е една уникална българска жена, която ще ни смае със смелостта и таланта си този вторник /5 ноември/ в „Ол инклузив“ по Нова телевизия. Като започнем от  факта, че русокосата дама съчетава /при това успешно/ професиите на медицинска сестра и акробат/каскадьор. Тя е изключително крехка, а всъщност невероятно силна и смела жена, способна след нощно дежурство в „Пирогов” да отиде на представление и да изпълни рискования си номер без осигурителни въжета. И така повече от 20 години, Леонсия редува операционни зали с циркове, опера и дори екшън филми. Едно от най-големите й преживявания са снимките във филм със самия Ван Дам! Тя изпълнявала сложни каскади, а Жан-Клод бил загрижен за нея, заради високата степен на риск. Екшънгероят дори я поздравил специално за работата й.

Друг впечатляващ факт от историята на българката – едва на 3 годишна възраст тя разбира с какво иска да се занимава. Малката Леонсия влиза за първи път в цирка заедно с родителите си и виждайки въздушните акробати просто осъзнава, че иска да прави това. Медицина също е нейна детска мечта. Съчетаването на двете обаче е, което прави красивата българка така уникална. Да не пропуснем и факта, че, работейки двете си професии, Леонсия успява да роди и отгледа двама прекрасни сина – вече млади мъже. Заедно с тях пътува и работи в Япония, Корея и Египет /където в някои празнични дни правят по 7 представления на ден!/

Маги Халваджиян поканил Леонсия още преди месеци, преди въобще да е стартирало шоуто. Тя казала, че с радост ще участва – само да е свободна от дежурство. Този вторник ще видим супер опасното й изпълнение  високо над публиката, на обръч и без никаква подсигуровка. Лекарката, която дежурно присъства на снимките на шоуто била доста притеснена, гледайки номера на Леонсия. И споделила, че ако акробатката падне от тази височина просто няма да има какво да се направи. Самата артистка обаче твърди, че височините никак не я притесняват, а едно от любимите й занимания е да катери високи сгради, подобно на Спайдърмен, при това отново без никакви осигурителни въжета!

В „Ол инклузив“ този вторник отново ще чуем любима българска музика – „Любовта без, която не можем“ на Тангра, но в изпълнение на… Веселин Маринов. И това съвсем не е всичко. Той ще изпее и „Бяла тишина“ на Щурците и Георги Минчев.

Ще се посмеем и с Петър (Рачков) и Павел (Зуека), които ще отказват алкохола; най-прецаканите стюардеси – Донка (Мария Игнатова) и Малинка (Мария Сапунджиева); най-смешната тройка кебапчета, както и още забавни номера и изпълнения.

Гледай видео запис от предаването онлайн