Сестра Чокова/Елена Карабойчева от Откраднат живот и Михаил от Къртицата влюбени

Елена Карабойчева, позната на зрителите като сексапилната сестра Чокова от „Откраднат живот“, върти страстна любов с един от най-желаните манекени в страната. Къдрокосата актриса е омотала Михаил Кирков – красавецът, участвал в първия сезон на „Къртицата“.

Карабойчева и Кирков се любят още преди да тя се прочуе като медицинска сестра от телевизионната болница „Свети Кирил“, издават пред ПИК всичко знаещи източници от кино средите. Лутайки се между въпросите какво всъщност искат от живота, връзката им преминала през няколко катаклизми, разделяли се, после се събирали отново.

Кирков и дамата му били сред ВИП-овете, уважили промоцията на книгата на Миглена Ангелова през септември. Именно Михаил е този, който се познава с култовата водеща и то от доста години.

Навремето, в предаване, което водеше по ТВ7, Ангелова и консултантите й се заели да помагат на първия изгонен от „Къртицата“ да повярва в любовта. Нищо чудно още тогава сексапилната актриса Елена да е била тази, заради която моделът е изгубил вярата.

Сега двойката явно вече е постигнала хармония в отношенията си. Едва ли обаче Карабойчева, която миналата година се кандидатира за кмет на столичния район „Младост“, има намерение да предприеме по-сериозни крачки, като брак и деца. Запознати с житието на Чокова издават, че въпреки крехката й фигура тя има три отрочета – две дъщери на по 20 и кусур години, и син на 9. 36-годишният Кирков обаче нито е имал семейство, нито има наследници.

Гаджето на актрисата нашумя още през 2003 г., а вината за това е на Ивана. Тогава Певицата на народа правеше много провокативни парчета, а „К’ъв си ти, бе“, в който снима Мишо, беше химн на палавниците по дискотеките. Сега Кирков, който е дипломиран инженер-хидрогеолог, има собствен бизнес.

Инфо: Агенция ПИК