„Сестринска ненавист“ (2011) и още премиери от Diva Universal

Акценти в програмата на DIVA Universal – септември 2013 г.

I. Премиерни сериали

ОТЧАЯНИ СЪПРУГИ
СЕЗОН 4
Всяка делнична вечер от 23-ти от 20.00 часа

В четвъртия сезон на популярната драма спокойната крайградска фасада на Уистирия Лейн продължава да крие своите тайни и прояви на храброст. Най-новото попълнение на общността е Кетрин Мейфеър (Дейна Дилейни) – стара приятелка на Сюзън (Тери Хатчър, на снимката вляво – любопитното е , че и двете актриси са изпълнявали ролята на момичето на Бонд Луис Лейн). Както можем да предположим, нейното семейство има своите тайни, които започват да се разбулват в момент, когато, опитвайки се да открадне рецептата на лимонов сладкиш с целувки, Брий дочува нещо, което не е предназначено за нейните уши. Междувременно Сюзън очаква бебе, Линет продължава да се бори с рака, а любовният живот на Гейбриъл е все така сложен.

ВОЕННИ СЪПРУГИ
СЕЗОН 7
По две серии всяка сряда от 25-ти от 21.00 часа

Характерно за военния живот е честата смяна на обкръжението и в потвърждение на това правило в шестия сезон станахме свидетели на някои шокови отпътувания от базата. В седмия сезон ще видим какво се случва след тези събития, започвайки със смъртта на Клаудия Джой (Ким Дилейни), потопила в скръб покрусените й приятели. Но, животът продължава и наред със сбогуванията базата посреща и нови хора, сред които Латаша Монклер, Маги Хол и Холи Труман, които оставят впечатляващ спомен от появата си, като скоро след пристигането си се забъркват в разправия в един бар!

МЕНТАЛИСТЪТ
СЕЗОН 7
По две серии всеки четвъртък от 12-ти от 21.00 часа

Във втория, изпълнен с напрежение сезон на хитовата драма ще станем свидетели на завръщането на Саймън Бейкър (на снимката вдясно) в ролята на Патрик Джейн – благообразния мним медиум, превърнал се в топ детектив. Джейн е сменил попрището си, за да може да преследва Червения Джон – серийният убиец, който е ликвидирал семейството му. Сега над Джейн е надвиснала опасността да му отнемат разследването по понятните причини, че е лично ангажиран със случая. Патрик заявява, че това означава да напусне Калифорнийската следствена служба. Но, преди това му предстои да разреши още един случай…

ЧЕНГЕТА НОВОБРАНЦИ
СЕЗОН 4
Всеки понеделник от 16-ти от 21.00 часа

В премиерата на новия, четвърти сезон ще видим отново ченгетата от Отдел 15. След шест месеца под прикрие Анди и Ник се връщат към ежедневните си задължения и още в началото на сезона са изправени пред големи промени. Нещата в отдела са се развили – Сам Сварек е вече детектив, а Анди скоро установява, че е напреднал и в личния си живот. Ник и Гейл са отново заедно, но дали шестмесечната раздяла не е повлияла на отношенията им?

II. ФИЛМИ

СЕСТРИНСКА НЕНАВИСТ (DEADLY SIBLING RIVALRY)
Вторник, 3-ти, от 21:00 часа

Гледай видео анонс онлайн

Още от малки еднояйчните близнаци Джена и Кали водят невероятно ожесточена борба помежду си. Когато порастват, животът им тръгва в съвършено различни посоки – докато Джена се радва на чудесен семеен живот, Кали се замесва в дребни престъпления. В момент, в който Кали е преследвана от органите на реда, съдбата я среща отново с Джена при пътен инцидент, в резултат от който Джена изпада в кома, а оцелялата Кали взема нейната самоличност, за да се възползва от уредения живот на сестра си…

ЛЮБОВ НА 16 г. (16 LOVE)
Вторник, 10-ти, от 21:00 часа

Гледай видео анонс онлайн

За 16-годишната Али Маш тенисът е нейният живот. Тя е номер едно в страната в младша категория и обещава бляскаво бъдеще, докато сериозна травма на глезена, получена на корта, не я изпраща на резервната скамейка. Мечтите на Али са прекършени. Но, скоро тя установява, че й предстои да открие цял един нов свят благодарение на новака-непукист Фарел Гембълс, В крайна сметка Али започва да се наслаждава на всичко, от което я е лишил тениса – партита, танци, дори сладолед. Дали нарастващата й привързаност към Фарел няма да замести в сърцето й любовта на живота й – тениса?

ИСТИНСКА ЛЮБОВ
Вторник, 17-ти, от 21:00 часа

Филм с участието на сензационната певица ЛиАн Раймс в ролята на Холи Уитман – успешна адвокатка от Чикаго, произхождаща от малка общност в щат Алабама. Когато бащата на Холи е приет по спешност в болница, тя взема на заем колата от приятеля си, също адвокат, за да отиде да го види. Но, след завръщането си у дома, попадайки отново сред семейството и приятелите си и особено, след като среща красив непознат на име Джей, тя започва да забравя чикагския си приятел.

ТОМ, ДИК И ХАРИЕТ
Вторник, 24-ти, от 21:00 часа

Когато Том Бърнс загубва работата си в рекламна агенция поради това, че не е достатъчно млад и напорист, той наема младия измамник Дик Суийни да се представя за автор на реклами, при условие че Том върши работата. Дик пуска в ход целия си младежки чар, за да продава идеите на Том и всичко е наред, до момента, в който Том започва връзка със сътрудничката на Дик – Хариет Фостър, а Дик се влюбва в дъщерята на Том!

 
По темата: , ,