Сестрите Цветелина и Екстра Нина гостуват във „Фен ТВ“


Две сестри по Фен ТВ

По примера на много телевизии и Фен ТВ ще излъчи сериала „Две сестри”, но в музикален вариант. Главните героини са Цветелина и Екстра Нина, които ще бъдат гости на предаването „Нарисувай се…” в събота и неделя от 13.00 часа.

Цветелина първа ще покаже уменията си с четка и на фона на свои песни ще разкаже любопитни моменти от личния и професионалния си живот. Зрителите ще научат как авторска песен от нейния репертар е била открадната от босненска певица след нейно гостуване в местна телевизия.

Цвети ще разкаже подробно и за новия си дует с Искрен Пецов, който е станал спонтанно, без двамата изобщо да се познават.

„Аз съм човек, който обича да експериментира в творчеството си. Затова предлагам на почитателите си от поп-фолк до рок песни. Завършила съм народно пеене, а в момента уча поп и джаз в Пловдив”, разказва певицата.


Нейната сестра – Екстра Нина, пък ще засегне предимно темата за любовта и изневярата в своето гостуване. Тя ще предложи музикален микс от свои песни и класиката „Моя страна, моя България” на Емил Димитров.

Зрителите на Фен ТВ за първи път ще видят пълната версия на песента „Любовница”, а певицата се похвали, че досега никога мъжете до нея не са й изневерявали.

Интересен факт е, че в клиповете и песните на Екстра Нина дейно участие взимат всички от нейното музикално семейство

. Сестра й Валя е писала текстове и музика, майка й е героиня в клипа й към „Паднал ангел”, Цветелина също участва като актриса в лентата към „Любовница”.

 
По темата: