Sex is well – най-сексуалното парти те чака в Chervilo!

Chervilo Factory представя: Sex is well party

Новят парти-бранд в портфолиото на клуб Chervilo е вече факт

През месец декември столичният клуб Chervilo допълни музикалното разнообразие на нощна София с нов тип парти-бранд – “Chervilo Factory”.

Партитата от тази поредица ще представляват среднощни постановки с горещи танци и специални  подаръци – АТРИБУТИ само за играчи!

Първото парти се състоя на 3-ти декември, когато фабриката за идеи на Chervilo организира CANDY SMELL – бонбоненото изживяване, в което размерът на близалките, остана назад след „сладките” танци.

14-и януари е датата на следващото събитие от поредицата. Този път клуб Chervilo и Sexwell, най – големият електронен секс магазин се обединяват, за да вкарат секс в танците, секс в брандинга и секс в усещането за Chervilo!

Еротични подаръци и палави аксесоари за гостите и всичко е измислено така, че никой да не си тръгне с празни ръце! За да ви провокира да бъдете такива, каквито никъде другаде не сте, клуб Chervilo се превръща във фабрика за идеи. Поредица партита с различен стил, мислене, поведение и музика! Eдин четвъртък от месеца Baby box се „преоблича”, а dj Marten и неговите Breaks, Nu Funk, Broken Beat, Nu Disco ще преобърнат представите за танци и емоции в Chervilo. Очакваме Ви на следващото парти, 14-ти януари, в Chervilo, където Sex is well!

Виж кадри от Chervilo София: