Сезон 13 на Да продадеш колата си от Discovery Channel

Новият 13-и сезон на „Да продадеш колата си” ще изненада зрителите с редки автомобилни реликви и неочаквани находки от 1-ви февруари по Discovery Channel

Майк Брюър и Ед Чайна вдъхват нов живот на автомобили с потенциал всяка сряда на февруари

Опитният продавач на коли Майк Брюър и талантливият механик Ед Чайна се завръщат по Discovery Channel за премиерния 13-и сезон на „Да продадеш колата си“ от 1-ви февруари, сряда, от 22:00 ч. Във всеки нов епизод Майк е решен да открие моторно превозно средство с потенциал, което да предостави на Ед за ремонт. Напрежението се покачва, когато Ед вижда колите, някои от които са много стари и съсипани, а желанието на Майк за печалба увеличава риска от механични проблеми.

Премиерният епизод от новия сезон на поредицата „Да продадеш колата си” запознава зрителите с една от реликвите на автомобилостроенето от 70-те години на миналия век. Майк търси класическо приключение и го намира в лицето на Ford Bronco от 1970 г. Първото впечатление обаче може да се окаже лъжливо и Bronco много бързо показва истинския си цвят – ръждиво. Ед също намира редица проблеми под вехтия екстериор на автомобила. Дали Майк ще успее да намери решение на тази привидно загубена кауза?

Впечатляващите трансформации, които новият 13-и сезон на „Да продадеш колата си” ще представи, включват мощния и лъскав Mercedes 500 SEC от 1983 г. В желанието си да намери кола, която да носи усещане за лукс, Майк се спира на най-скъпия Mercedes от 83-та г.: 500 SEC. Той намира всички нужни елементи, за да модифицира купето по подобие на Mercedes AMG, но Ед ще трябва да вложи още много усилия.

Могат ли момчетата да възстановят колите, да им върнат предишната слава и все пак да реализират печалба – ще разберем в „Да продадеш колата си” всяка сряда на февруари от 22:00 ч.

Снимки от сезона –

 
По темата: