Сезон 2, епизод 7 на Връзки, 16.05.2016 + гледай онлайн

Воюващите Лилия Маравиля и Михаил Билалов са принудени да живеят под един покрив в седми епизод на „Връзки“ по FOX Life 

В седми епизод на хитовия български комедийно-драматичен сериал „Връзки” в понеделник, на 16 май от 22:00 ч. по FOX life героите на Лилия Маравиля и Михаил Билалов – Мика и Тони са принудени да водят битката си между стените на  общото семейно жилище, в което живее Мика. 24 часа заедно – ще помогне ли това бъдещият развод да се отмени или точно обратното – пуническата война ще се задълбочи? Ще може ли в нея да се включи и героят на Валери Йорданов – Александър Панов или неочаквана ситуация, върху която силният мъж няма контрол, ще възпрепятства намесата му?

Докато Мика и Тони маркират жилищната територия и използват удари под кръста, ябълката на раздора – дъщеря им Дара (Анжела Недялкова) преживява първата си целувка. Но еуфорията й ще бъде помрачена от тежки училищни проблеми, за които родителите й изобщо не подозират.

По същото време в дома на Номер 1 (Николай Ишков) ще настъпи пълна любовна идилия – както за него и Ирина (Ирини Жамбонас), така и за неудовлетворената Лия (Лорина Камбурова),  която най-после ще трябва да вземе важно решение за бъдещата си връзка.

Ще може ли Александър да изгони Тони от жилището на Мика, как ще реагира Дара на войната на родителите си и кой от двамата – съпруг или любовник, ще носи Мика на ръце, феновете на „Връзки“ ще разберат на 16 май от 22.00 ч. само по FOX life. Повторенията са през уикенда – в събота от 22:00 ч. и в неделя преди обяд от 11:30 ч.

Потърси видео запис от епизода онлайн – тук, тук или тук

Снимки от епизода –