Сезон 2 на „Под прикритие“ взривява Христо Мутафчиев – снимки

Взривоопасни каскади във втория сезон на „Под прикритие”

Взривоопасно продължават снимките на втори сезон на крими сериала „Под прикритие“. До къде стигат пипалата на Джаро? Как Мартин ще продължи мисията си? Живи ли са Съни и Попов? Кои са новите герои и кой беше взривен по време на снимките, зрителите ще разберат от ноември по БНТ1.

На 9 октомври бе заснета гореща каскада, която е част от завръзката на сезон 2 на криминалето. От екипа издадоха, че действието на покушението се развива в Москва през 2005 година. Кой е поръчителят, коя е жертвата и какво се случва в „Под прикритие” – всичко това в сезон 2, скоро по БНТ.

Персонажът на Христо Мутафчиев в хитовия сериал „Под прикритие“ – Сашо Миронов, бе брутално взривен в епизодите от новия, втори сезон на крими сагата на БНТ.

По сценарий, атентатът е организиран от близкия му колега и приятел, настоящ бос на мафията – Джаро, който се опитва да се отърве от него.

Снимките на сцената бяха реализирани пред Семинарията в София и представят действие, което се развива в Москва през 2005 година, показвайки какво точно се е случило, за да се стигне до неистовата вражда между героя на Михаил Билалов и този на Владо Пенев.

Вторият сезон на „Под прикритие“ трябва да стартира през ноември, като режисьорът Димитър Митовски и екипът му разкриват, че в него ще се включат много нови герои, а зрителите ще разберат докъде стигат пипалата на мафиота Петър Туджаров, как Мартин ще продължи мисията си и живи ли са все още Съни и Емил Попов.

Използвано е инфо на Avtora.com

 
По темата: ,