Сезон 2010 в Yalta стартира – един Mark Knight, за начало?

Ялта открива новия сезон на 30-и януари с Mark Knight

С гостуване на Mark Knight ще започне новият сезон в Ялта на 30-и януари. Достатъчно ясна заявка от клуба за добрата селекция,  която ще предложат на феновете през новия сезон.

Mark Knight е диджеят, в чийто ръце досега бяха поверявани други знаменателни събития от клубния живот в страната, като само последните две говорят достатъчно. А именно  в компания  с Martijn Ten Velden докара до екстаз родните меломани на партито за посрещането на 2009 г. в Ялта, както и подобаващо с 9-часов сет двамата закриха поредицата от мега партита SOLAR 09 това лято.

Ето как самият Mark Knight описва последното парти в България в едно от интервюта си в края на миналата година: “Ако някой ме беше попитал кое е най-доброто ми участие до лятото на 2009г., трудно щях да отговоря. Сега съм сигурен, че това е шоуто, което направихме заедно с Martijn Ten Velden на закриващото събитие на SOLAR 09. Знаете, че ние имаме само по четири подобни представления годишно, които много внимателно подбираме, но партито в България беше просто невероятно“.

Симпатиите на Mark Knight към българската публика не приключват с това. Нееднократно той е заявявал, че Ялта е любимият му клуб, така че партито на 30-и ще е 100% разтърсващо. А определено Mark Knight има какво да покаже. В класацията на Beatport за най-продаваните рилийзи за 2009 година, Mark Knight смаза конкуренцията, заемайки съответно 3-то място с “Good Times”, 4- то с ремикса си на Faithless “Music Matters“ и 16-то с общото си парче с Funkagenda “Flauta Magica“.

Световната клубна сцена през 2009 нямаше да е същата и без други два хита на Mark Knight – Downpipe в изпълнение с Underworld & D.Ramirez, както и кавъра на Laurent Garnier “The Man With The Red Face“.

Чуй Mark Knight – Good Times (Original Mix):