Сезон 3 на „Кухня“ по bTV Comedy – гледай онлайн

Трети, премиерен за България сезон на най-скъпия руски комедиен сериал „Кухня” започва по bTV Comedy на 7 юни

Трети, премиерен за България сезон на хитовия руски комедиен сериал „Кухня” ще се завърти по bTV Comedy от 7 юни. Многобройните почитатели на забавната поредица, която е най-скъпият руски ситком, ще се забавляват с новите епизоди всяка събота и неделя от 14:00 ч.

Сюжетът на предстоящите серии, които съвсем скоро отбелязаха своята премиера и в Русия, обещава да бъде още по-забавен и интригуващ. След като вторият сезон, който в момента се излъчва по bTV Comedy, проследява ежедневието в кухнята на престижния ресторант „Клод Моне”, новите епизоди ще повдигнат завесата за забавните случки на сервитьорите в заведението.

След сериозни разногласия с шеф-готвача Виктор Петрович, Максим се завръща в ресторанта като сервитьор.  Той осъзнава, че има нужда единствено от Виктория, и търси всевъзможни начини да спечели нейното благоразположение. Това не оставя никаква надежда у неговите колеги, че ще се върне в кухнята. Само че как да се сдобри с Шефа? Ще му се наложи да бъде буфер между кухнята и салона за клиенти.  Което ще води до множество забавни ситуации.

Саша така и не може да реши с кого да бъде. И с Иля се чувства добре, и с Макс не иска да се кара. А колко й е трудно да работи заедно с двете момчета…

Виктор Петрович и Елена искат да узаконят своите взаимоотношения. Въпреки това, трябва да се намери общ език с подрастващия син на Елена.  Нелека задача, което пък води до редица  забавни ситуации. Сътрудничеството между двата конкурентни ресторанта излиза на ново ниво. А това сближение никак не се харесва на Нагиева.

При Костя и Настя всичко е прекрасно. Раждането на мъника ги сближава още повече. Но колко много притеснения им е донесло…Животът в семейната квартира с Максим става невъзможен. Родителите много искат  майката да се върне с бебето си в родния й дом. А Настя дори не иска и да си помисли, че нейното дете ще става свидетел на това как дядо му прави колбаси от горките животни.

Дмитрий Нагиев заедно със своята жена Кристина не могат да са единодушни относно управлението на ресторанта. И къде без Лев – дясната ръка на Шефа. По-голямата част от времето на Виктор Петрович е заето от лични дела. Целият живот на кухнята с непредвидени куриозни ситуации лежи на неговите плещи. Тук той ще покаже всичко, на което е способен. А какво е то, зрителите ще разбират от 7 юни, всяка събота и неделя от 14:00 ч. само по bTV Comedy.

Гледай сериала онлайн:

Галерия от сериала: