Сезон 4, последен епизод – сериалът „Революция Z“ приключва

Силвия Петкова, Джулия Бочева и Мона Недева си тръгнаха в 9,30 ч навръх 1 май сутринта от снимачната площадка на сериала на Би Ти Ви “Революция Z: Секс, лъжи и музика”.

Близо 13 часа екипът на продукцията снима финалните сцени от 4-и сезон на сериала, който е и последен.

Наложи се да снимат цяла нощ, защото почти всеки от актьорите през деня има и други задачи. А в последните сцени, които правят, участва целият актьорски състав. Някои като Силвия Петкова, която играе г-жа Димитрова – учителката по литература, не успяват дори да си починат след финалната снимачна нощ.

Актрисата отива директно в театъра за репетиции. Изморена е не само от безсънието, но и от емоциите. Всеки път, когато някой от състава снима последната си сцена и си тръгва, плаче целият екип. Така всъщност се налага на трите актриси, които остават най-дълго, непрекъснато да им се оправя гримът.

Кога ще бъде излъчен последният сезон на “Революция Z”, не е ясно. Първо предстои в ефира на Би Ти Ви да тръгне 3-и сезон на тийнейджърския сериал.

Георги Кадурин, Силвия Петкова и младите им колеги от сериала на Би Ти Ви облякоха официални дрехи и цяла нощ празнуваха. Така те снимаха абитуриентския бал на учениците във филма. За да изглежда съвсем истинско всичко в сцените, към тях се присъедини масовка от 100 души статисти, и те облечени в костюми и красиви рокли.

Инфо: Вестник 24 часа

 
По темата: ,