Сезон 5 епизод 9 на Под прикритие, 15.05.2016 + гледай онлайн

Ако в края на на всеки епизод на „Под прикритие“ се слага текст „по действителен случай“, то той би бил истина, информира TVNovini.com. Хората чувстват този сериал толкова близо до себе си, понеже такова ни е ежедневието, такава ни е и държавата… Или както героят на Захари Бахаров каза в един от предишните епизоди – „Всичките са дупедавци – въртят се накъдето духа. Политици, полицаи, дипломати – всичко!“

В девети епизод обстановката продължава да се нажежава. Примката се затяга около вратовете на всички и полицаи и престъпници започват да правят грешки, които може да им костват много.

Безспорно един от най-интересните въпроси, върху които ще гадаем до следващата неделя, е съдбата на Близнака. Вече няколко епизода подред той се притеснява за безпосността и живота си и, изглежда, че не е без причина. В трейлъра виждаме как Тишо стои на колене, а Иво е насочил пистолета си към него. Ще се разделим ли наистина с поредния си любим герои? Прогнозите на повечето фенове са, че това е поредната „измама“, с която режисьорите целят да поддържат живо напрежението до следващия път и от главата на любимия ни Близнак няма да падне и косъм.

Друг интригуващ момент е каква ще бъде развръзката на отношенията между Куката и Яна Танева. Виждаме как двамата, видимо ядосани, се срещат и Росен Гацов изкрещява в лицето й, че лично той е убил Бардем. Как ще подейства това откровение върху психиката на красивата полицейска психоложка и как ще повлияе върху връзката, която те досега си създадоха? Най-интересното тепърва предстои!

Не по-малко любопитен е и любовният триъгълник Ния – Иво – Ерол. Изглежда, че Андонов най-накрая ще разбере за отношенията на дъщерята на бившия си шеф с ченгето под прикритие и това никак няма да му се хареса.

Какво още ни очаква следващата седмица, може да видите в официалния трейлър за девети епизод:

Под Прикритие – Сезон 5, Епизод 9, Промо

Гледай видео запис от епизода онлайн – тук, тук или тук

Инфо: TVNovini.com