Сезон 6 епизод 8 на Столичани в повече от bTV

Жигосват Спас за цял живот – тази сряда  от 21.00 часа в “Столичани в повече” по bTV

Пъкленият план на Спас и отец Григорий да жигосат Йовка се оказва безуспешен. Точно преди да я бележат за цял живот тя се пробужда. По-лошото за двамата „похитители” е, че тя разбира кои са и освен това успява да ги настрои един срещу друг. Разбрал за изневярата на отец Григорий с Йовка, Спас откача напълно. Той се опитва да жигоса Гришата, но в крайна сметка жигосаният се оказва той.

Йовка успява да се избяга. Изтощена и изплашена тя се прибира в дома на Чеканови. Там я чака ядосаният Радко, който цялата вечер, с помощта на майка си Гълъбина, е приспивал Кипърчо. Йовка му разказва какво се е случило, но Радко не вярва на думите й. Той е по-склонен да се довери на казаното от баба си Марийка, че Йовка си има любовник.

Докато Йовка се бори за живота си, Гълъбина показва на сина си как да повива малкия Кипър. В този момент  Рангел се прибира от апартамента на Мая и започва да отправя хапливи нападки към бившата си съпруга и не пропуска момента да се похвали с трофея си „Мая”. Гълъбина изобщо не обръща внимание на Рангел. Единственото внимание, на което тя държи, е това на Пацо. Влюбените „млади”, Пацо и Гълъбина, почти успяват да консумират истински връзката си, но…

Любовта между Пацо и Гълъбина се засилва, докато тази между Мая и Татяна се разпада.  Ентусиазиран  от предишната нощ Рангел отново отива на гости у Мая, но тогава на вратата й се звъни. Мая гони Рангел в спалнята си. Таня разбира от поведението на Мая, че нещо не е наред и след щателно „проучване” намира Рангел под завивките на Проданова.

В дома на Лютови драмата също продължава. Славка и Йордан се опитват да опознаят Дарина и започват да задават неудобни въпроси – за семейството й, за бъдещи внуци. По-късно Андрей обяснява на родителите си, че Дарина не може да има деца. Славка и Йордан са загрижени, че няма да бъде продължен рода им. Докато си говорят и обсъждат темата, Дарина дочува разговора им.

Ще изостави ли Дарина Андрей, как ще реагира Пацо на повторното посещение на Гълъбина в дома на Рангел и кой друг ще узнае за жигосания Спас, зрителите на bTV ще разберат тази сряда  в „Столичани в повече” от 21.00 часа по bTV.

Гледай видео запис от епизода онлайн