Сезон 6 епизод 9 на Столичани в повече от bTV

Йордан измества Славка в политическата надпревара – тази сряда  от 21.00 часа в “Столичани в повече” по bTV

Любовта между Гълъбина и Рангел се заражда отново

Неспособна да намери 20 000 евро, които да й осигурят сигурно място в Парламента, Славка е притисната да се откаже от евентуална политическа кариера. По ирония на съдбата г-жа Михайлова, донякъде подведена, вижда в лицето на Йордан перспектива и възможност да спечели повече пари. Затова му дава две седмица, за да покаже дали могат да бъдат екип занапред. Славка, развълнувана от малкото останала надежда за живот в политиката, забравя за последствията, което въобще не се харесва на честния и донякъде наивен Йордан.

Спас и отец Григорий са фокусирани да намерят най-добре изглеждащия модел, на когото да направят снимка на задните части, която да изпратят на Радко. Първоначално се спират на Ганчо, в когото виждат нужните качества, но за тяхно съжаление той отказва и техен модел става Пацо, с когото сключват взаимно полезна сделка.

Обрат настъпва във взаимоотношенията между Пацо и Гълъбина, а причината са честите й посещения в дома на бившия й съпруг, където помага на Радко и Йовка в отглеждането на Кипър. Силно раздразнен, че половинката му не му отделя достатъчно време и внимание, Пацо се съюзява с отец Григорий и Спас в изготвянето на  голяма конспирация. От друга страна и самият Радко, с обзелата го силна ревност, непрекъснато е  нащрек за жена си Йовка.

Андрей се събужда без любимата си и започва издирване. Дарина е напуснала работа и си е тръгнала без обяснение. Притеснен Андрей се свързва с бившия й приятел.

Създалата се ситуация с Рангел, кара Татяна да се разочарова от Мая, което съответно носи негативни последици и върху Мая. Объркана, тя заявява на кмета, че иска плановете за сватбата да се отменят. Това дълбока наранява силния и непоклатим Рангел.

Каква точно е уговорката между отец Григорий, Спас и Пацо, ще успее ли Андрей да открие някаква следа от изчезналата Дарина и какви са танцовите и певчески умения на Рангел, зрителите на bTV ще разберат тази сряда  в „Столичани в повече” от 21.00 часа по bTV.

Гледай видео запис от епизода онлайн